MIUI 12 Telefonum arada mıuı ekranda kalıyor

serdar06288

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Arkadaşlar günaydın kızıma aldığım xaiomi redmi note 8 telefon daha 1 senelik cihaz telefon arada mıuı ekranında kalıyor ve yeniden kapatıp açmayınca gitmiyor sürümü mıuı 12 heralde recorvey modda wipe yaptım yani sıfırladım araştırmalarımda öle yapın diyordu bazı formlarda yaptık telefon sıfırlandı baştan kurulum yaptık gerekli uygulamaları indirdi kurdu kendisi herşey güzel derken pat 3,4 saat sonra yine mıuı ekran ve teli kapatıp aömak zorunda kalıyorum telefon daha 1 senelik garantiside var acaba problem ne olabilir servise versem iyiyce telefonu maf ederler rom atma işlerine felan hiç girmek istemiyorum çünkü telefon istanbulda kızımda ben ankarada yaşıyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
serdar06288, Garantili cihaza yapabileceğiniz tek işlem hard reset atıp sıfırdan kurulum yapmak onu da yapmışsınız zaten sorun devam ederse servise vermek harici yapacak bir şeyiniz yok maalesef, geçmiş olsun....

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar günaydın kızıma aldığım xaiomi redmi note 8 telefon daha 1 senelik cihaz telefon arada mıuı ekranında kalıyor ve yeniden kapatıp açmayınca gitmiyor sürümü mıuı 12 heralde recorvey modda wipe yaptım yani sıfırladım araştırmalarımda öle yapın diyordu bazı formlarda yaptık telefon sıfırlandı baştan kurulum yaptık gerekli uygulamaları indirdi kurdu kendisi herşey güzel derken pat 3,4 saat sonra yine mıuı ekran ve teli kapatıp aömak zorunda kalıyorum telefon daha 1 senelik garantiside var acaba problem ne olabilir servise versem iyiyce telefonu maf ederler rom atma işlerine felan hiç girmek istemiyorum çünkü telefon istanbulda kızımda ben ankarada yaşıyorum
Garantilik bir sorun gibi görünüyor hocam. Emmc arızası olabilir, yani donanımsal bir sorun olabilir. Ne kadar istemeseniz de garantiye gönderin derim. Ayrıca resmi teknik servisler Ankara'da da vardır. İnternetten Evo, Genpa ve Ouno'nun adreslerine bakın (üçü de resmi teknik servis).

serdar06288

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öle yapacağım artık istanbuldan göndersin ben buradan veririm garantiye bizim yapacağımız pek bişi kalmadı

Üst Alt