Yardım Telefonum açılmıyor

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu v14.0.3.0
Telefon Modeli
Resmi note 12 pro speed
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar mi flash ile eu rom yüklüyorum hata aldım daha sonra işlemlere yeniden başladım bl kapanmış cihaz fasboot modunda kaldı cihazı aldığımda bl açıktı

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Mi flash ile Romu flashlarken sag aşağida 3 seçenek olur en olmayacak olanda seçili iken flashlamissiniz hocam lock and all clean seceneği varken atmissiniz sanirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi hesabiniz var ise kurtarabilirsiniz. Mi unlocked uygulamasini indirip bl kilitini hesabinizi girerek telefona pc uzerinden flashlarsaniz bl kiliti açilir sonra mi flash ile rom atacağiniz zaman mi flash uygulamasi tam ekran kullanin yoksa sağ asağidaki seçenekleri goremeyebilirsiniz. Geçmis olsun

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash ile Romu flashlarken sag aşağida 3 seçenek olur en olmayacak olanda seçili iken flashlamissiniz hocam lock and all clean seceneği varken atmissiniz sanirim

Mi hesabiniz var ise kurtarabilirsiniz. Mi unlocked uygulamasini indirip bl kilitini hesabinizi girerek telefona pc uzerinden flashlarsaniz bl kiliti açilir sonra mi flash ile rom atacağiniz zaman mi flash uygulamasi tam ekran kullanin yoksa sağ asağidaki seçenekleri goremeyebilirsiniz. Geçmis olsun

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Anladım hocam telefoncuya ulaşmayı deniyim

Oyla:
Üst Alt