Yardım TELEFONUM AÇILMIYOR Mİ5

banazlizeki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ5
Konular
1
TELEFONUM BİR ANDA KAPANDI VE EKRANDA BOŞ PİL RESMİ VAR ŞARJ OLMUYOR AÇILMIYOR VEYA KAPANMIYOR. ŞARJ BAŞLIĞINDA SIKINTI YOK. KABLODA SAĞLAM GÖZÜKÜYOR. NASIL DÜZELTEBİLİRİM ?

Pa77er

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nihad
Cihazım
note 3 pro
Konular
7
Fastboot veya recovery moda girmeyi dene yok eğer onlarada girmiyorsa,pcye bağla adb devices veya fastboot devices komutlarıyla bir dene birini görüyorsa ordan yeniden başlatma ve s. yapa bilirsin yok bunların hiçbiri olmadıysa, ekran sadece açık kalıyorsa pilin tamamen bitmesini bekleye bilirsin.

Oyla:

banazlizeki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
% kaç şarjda kapandı? Şarjda kaç dk beklettiniz?
yüzde onun altındaydı 20 dakikadır şarjda hala açılmıyor ve şarj olduğunu gösteren bir şey yok sadece boş batarya resmi görünüyor ve telefon çok olmasa da ısınmış

Oyla:

banazlizeki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot veya recovery moda girmeyi dene yok eğer onlarada girmiyorsa,pcye bağla adb devices veya fastboot devices komutlarıyla bir dene birini görüyorsa ordan yeniden başlatma ve s. yapa bilirsin yok bunların hiçbiri olmadıysa, ekran sadece açık kalıyorsa pilin tamamen bitmesini bekleye bilirsin.
bilgisayara bağladığım zaman bilgisayar görmüyor

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
bilgisayara bağla bilgisayardan şarj olsun. 3-4 saat beklemen gerekiyor. az amperde şarj olması gerekli cihazın. her zaman uyarıyoruz ℅20 altına inince cihazı kesin şarja bağlayın. tamamen bitirince kendi şarj aletinden şarj olmaz genelde. yavas sarj etmen gereklidir..

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
şarj aleti kuvvetli olduğu için bataryayı şoklayıp ömrünü bitirmesin diye anakart korumaya alır bataryayı.

Oyla:
Üst Alt