Yardım Telefonum acilmiyo

Bysenihiçalakadaretmex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sanane
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Resmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cuma günü havuzda telefonumu su geçirmez kılıfa koyup deneme yaptım baktım da biraz su almıştı hemen çıkardim içinden havluyla kurulayip şezlonga koydum bi süre sonra foto çekmek için açtım kamerayı ve daha şarjı olmasına rağmen telefon birden kapandı evde şarj a taktim ama açılmıyo sadece saniyelik olarak şarj iconu gösterip geri kapanıyo şarj aletimde de sorun yok lütfen yardım edin

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cuma günü havuzda telefonumu su geçirmez kılıfa koyup deneme yaptım baktım da biraz su almıştı hemen çıkardim içinden havluyla kurulayip şezlonga koydum bi süre sonra foto çekmek için açtım kamerayı ve daha şarjı olmasına rağmen telefon birden kapandı evde şarj a taktim ama açılmıyo sadece saniyelik olarak şarj iconu gösterip geri kapanıyo şarj aletimde de sorun yok lütfen yardım edin
Hocam keşke cihazın su temasını fark eder etmez kullanmayı bırakıp pirince yatırsaydınız,
Cihaz için çok geç olabilir derhal işinin ehli bir telefoncuya ulaştırıp cihazın içini açtırın

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Cihazınız sanırım su almış şarja takmayın hızlı bir şekilde sıvı temasından anlayan bir tamirciye götürün.

Oyla:
Üst Alt