Yardım Telefonum açılışta mi logosunda kalıyor.

Yvzs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
xiami mi a1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi a1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum xiami mi a1, Aldığımdan beri hiç rom vs yüklemedim. 2 yıldırda hiç sıfırlama yapmadım. Facebookda video izlerken birden dondu bi süre sonrada kapandı. Sonra her açılışta mi logosunda kalıyor. Bazen mi logosunu geçip androidone yazında takılıyor. Fasboot ve recovery kısmı açılıyor. Ama içindeki yedeklerim silinsin istemiyorum. Lütfen yardımcı olun. İnternetten 5-6 saattir araştırma yapıyorum hiç yol katedemedim.

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Telefonum xiami mi a1, Aldığımdan beri hiç rom vs yüklemedim. 2 yıldırda hiç sıfırlama yapmadım. Facebookda video izlerken birden dondu bi süre sonrada kapandı. Sonra her açılışta mi logosunda kalıyor. Bazen mi logosunu geçip androidone yazında takılıyor. Fasboot ve recovery kısmı açılıyor. Ama içindeki yedeklerim silinsin istemiyorum. Lütfen yardımcı olun. İnternetten 5-6 saattir araştırma yapıyorum hiç yol katedemedim.
bt kilidi açıksa Mi Flash ile fastboot rom kurman lazım ama hafıza silinir.
veya bazen bu gibi durumlarda cihazın şarjının bittikten sonra açıldığıda oluyor.

Oyla:

Yvzs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
xiami mi a1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu sıfır aldığımdan beri hiç kilit açmadım hep orjinal aldığım haliyle kullandım. Telefonun kapağını söktüm hatta çerçeveyede baya zarar verdim. batarya soketini 4-5 kez sök tak yaparak defalarca denedim olmadı. Telefondan daha fazla içindeki yedeklerim önemli benim için. Bir yolu varsa lütfen yardım edin.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Merhaba. Boot kilidini açıp twrp yüklemeden içindeki dosyaları kurtarmanız pek olası görünmüyor açıkçası. Twrp yükledikten sonra recovery menüsünden dosyalara erişim sağlayıp kopyala yapıştır şeklinde kurtarma olasılığınız var.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Telefonu sıfır aldığımdan beri hiç kilit açmadım hep orjinal aldığım haliyle kullandım. Telefonun kapağını söktüm hatta çerçeveyede baya zarar verdim. batarya soketini 4-5 kez sök tak yaparak defalarca denedim olmadı. Telefondan daha fazla içindeki yedeklerim önemli benim için. Bir yolu varsa lütfen yardım edin.
malasef bekleyin tecrübeli arkadaşlar belki konuya yazarlar bende araştırayım bir yolu varmı ama hevesinizi kırmak gibi olmasın zor biraz

Oyla:

Yvzs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
xiami mi a1
Konular
1
Merhaba. Boot kilidini açıp twrp yüklemeden içindeki dosyaları kurtarmanız pek olası görünmüyor açıkçası. Twrp yükledikten sonra recovery menüsünden dosyalara erişim sağlayıp kopyala yapıştır şeklinde kurtarma olasılığınız var.
Telefon bu şekilde açılmıyorken boot kilidini açıp twrp yükleyebilirmiyim

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Evet şimdi hatırladım. Fastboot moda alarak boot kilidini açılmasını sağlayabilirsiniz ama bu işlem de hafızayı sıfırlar. Üzgünüm verileri kaybetmeden cihazı açmanız zor şu durumda.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Aşağıdaki konuya sorununuzu yazarsanız, verileri kaybetmeden cihazı açıp açamayacağınızı teknik ekibimizdeki hocalarım cevaplarlar.

Oyla:

Yvzs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
xiami mi a1
Konular
1
Oyla:

Yvzs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
xiami mi a1
Konular
1
Artık verilerden vazgeçtim. Telefon Fastboot ve recovery ikisinede giriyor ama ne reset atabiliyorum nede miflash ile rom yükleyebiliyorum ikisindede hata veriyor. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim? uzak masa üstü paylaşabilirim

Oyla:
Üst Alt