- Adım
- shs
- Cihazım
- ajsh
- Konular
- 6
Merhabalar dün zar zor da olsa ben telefona rom kurdum fakat bugün geri dönmek istiyorum telefonumun orjinal haline. Bugün sabahtan beri uğraşıyorum internette yazılanlara göre bir şeyler yaptım fakat hiç bir şekilde sonuç alamadım. Şu an telefonumu yeniden başlattığımda twrp moduna ya da fastboot moduna giriyor sadece. Globa rom indirdim telefonuma aktarmak istiyorum yarısında hata veriyor. Aktaramıyorum ki kurayım. Çok şey yaptım fakat bir türlü sabahtan beri telefonumu eski haline getiremedim lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Denediğim şeyler XiaomiTools ile fastboot rom kurmaktı '' .bat'' bulunamadı gibisinden bir hata aldım onunla saatlerce uğraş sonucu yapamadım. ADB denen komut sistemiyle bir şeyler yaptım fakat şimdi de telefonum hiç açılmıyor sadece Twrp mod ve fastboot moduna giriyor. Ben bu işlerin ustası değilim orjinal haline döneyim derken iyice içine ettim yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denediğim şeyler XiaomiTools ile fastboot rom kurmaktı '' .bat'' bulunamadı gibisinden bir hata aldım onunla saatlerce uğraş sonucu yapamadım. ADB denen komut sistemiyle bir şeyler yaptım fakat şimdi de telefonum hiç açılmıyor sadece Twrp mod ve fastboot moduna giriyor. Ben bu işlerin ustası değilim orjinal haline döneyim derken iyice içine ettim yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.