Yardım Telefonu yeniden başlatınca Mi hesabını aktif etmemi istiyor

Savien Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolgahan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5 Kararlı Versiyon
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Daha bugün mi hesabını bypass ettirdiğim telefonum'u yeniden başlatınca tekrar'dan hesaba giriş yapmamı istiyor tekrardan mı bypass yaptırmam gerek yoksa başka bir yolu var mı yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdi den teşekkür ederim
Bypass işleminde NetPatch Güvenlik Duvarı adında bir program kullanmışlar

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Daha bugün mi hesabını bypass ettirdiğim telefonum'u yeniden başlatınca tekrar'dan hesaba giriş yapmamı istiyor tekrardan mı bypass yaptırmam gerek yoksa başka bir yolu var mı yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdi den teşekkür ederim
Bypass işleminde NetPatch Güvenlik Duvarı adında bir program kullanmışlar
Bundan kurtulmanın yolu aops tabanlı rom kurmak aops tabanlı romun mi ile alakası olmadığı için mi hesabı vs istemez.
Mi hesabını aktif etmeye kalkarsaniZ cihaz yeniden kilitlenebilir ya belirttiğim gibi aops tabanlı Roma geçecek yada bu şekilde kullanıma devam edeceksiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oluyorsa
Ayarlar>mi hesabı kaldır yapın hocam başıma gelmedi için oluyor mu bilmiyorum ama olurda hesabı kaldır seçeneği çalışırsa kullandınız numara ile hesap açıp ekleyebilirsiniz

Oyla:

Savien Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolgahan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bundan kurtulmanın yolu aops tabanlı rom kurmak aops tabanlı romun mi ile alakası olmadığı için mi hesabı vs istemez.
Mi hesabını aktif etmeye kalkarsaniZ cihaz yeniden kilitlenebilir ya belirttiğim gibi aops tabanlı Roma geçecek yada bu şekilde kullanıma devam edeceksiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oluyorsa
Ayarlar>mi hesabı kaldır yapın hocam başıma gelmedi için oluyor mu bilmiyorum ama olurda hesabı kaldır seçeneği çalışırsa kullandınız numara ile hesap açıp ekleyebilirsiniz
Cevabın için teşekkürler hocam telefon ikinci el zaten hesapda bana ait değil mecburen telefonu geri iade edicem

Oyla:
Üst Alt