Soru Telefonu yananlar - Nerede hata yaptınız?

• Konbuyu başlatan Tolga
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 974

Tolga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 4 LTE
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Anakartı yananlar, cihazı çöp olanlar, hard brick olup bir daha kullanamayanlar!
Bu başlık altında yaptıkları hataları belirtebilirler mi acaba?
Nerede hata yaptınız, hangi işlemden sonra cihaz bir daha çalışmadı?
Bu başlık altında yapmamamız gerekenleri toplayabilir miyiz?
Ben daha önce kullandığım Sony Xperia cihazlarda firmware flashlarken dahi yarıda kesilirdi, yanlış cihazın rom'unu flasladığım olurdu fakat yine de telefon hiç çöp olmadı. Forumlarda yazılanları okuyunca recovery'den MIUI güncellemesini bile korka korka yapıyorum artık. Rom - root - firmware işleri gerçekten çok mu tehlikeli bu cihazda?
Suya düşürenler, aşırı ısınmadan ötürü cihazı zarar görenler de yazarsa sevinirim
Herkese teşekkürler

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
valla ne hata yaptım bilmiyorum ama ne oldu ise galiba unlock yaptıktan sonra yani rootladıktan sonra tel pc yi görmemeye başladı şimdi de android yedi geldi diye güncelledim root gitti beta rom oldu şimdi de işte sorun bilgisayar artık telefonu görmüyor

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
cihazı hardbrick yapmak çok zor bişey aslında başka bir telefonun romunu bu cihaza flaşlamaya çalışmazsanız ve yüklediğiniz rom root yazılımları şarjınız %50 üzerinde ise sıkıntısız olacağından şüphem yok brick olabilir yani cihaz logoda kalır ama onu çözmek içinde miflash zaten görüyor telefonu direk geçiş yapabiliyorsun...

Oyla:

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
LG G2 mi kullanırken, Rom işlemi tamamlandı ve telefon kendini tekrar başlatırken kapandı bi daha açılmadı. Hard brick olmuştu. Yanlış rom falanda yuklememiştim, sanırım şans işi birazda. 1000 de 1 gelen bişey. Neyse sonra kısa devre yöntemi ile hard brickten çıkartmıştım cihazı.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Evet 1000 1 bir ihtimal ama hardbrick kurtarma yöntemleri YouTube da bile mevcuttur çoğu telefon için yöntem var hemen çöp olmuyor cihaz yani

Oyla:
Üst Alt