Soru Telefonu Tv ye Aktarmak İçin Tavsiye

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Merhaba arkadaşlar
Akılsız bir Lg tv sahibiyim.Çoluk çocuk telefonları alıp ayrı dünyalardayız malum salgından dolayı evdeyiz. Birlikte Youtube videoları ve film sitelerinden hd olarak film izlemek için bir cihaz almak istiyorum Bu işi en uygun nasıl görürüm Kablolu çözüm de olabilir.Sonuçta film ya da video izleyeceğim Durdurmak için telefonun yanına gidebilirim.Beklentim taş devri seviyesinde :)
İnternete girdiğimde mi tv box,google chromecast gibi birçok ürün var.Fiyatlarına baktığımda 70-80 tlye de chromecast yazıyor 400 500 tlye de.
Açıkçası bu özellik için 400-500 tl ödemem.
Piyasada bulunabilecek çakma da olsa chromecast f/p ürünü tavsiye edecek arkadaşların görüşlerini alabilirim.
Örneğin mahmutcast marka ürün oluyor ama donma kasma yapmıyor fiyatı da uygun oluyor gibi..

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Eğer TV'niz smart tv değilse internet bağlayamazsınız ve aplikasyon desteği kalmaz. Telefonların ekranını TV'ye yansıtma özelliğini hiç başarılı bulmuyorum bir film vs izlerken illaki mesaj filan geldiği oluyor ve ona bakması zor oluyor, uğraştırıcı fakat bunu 70-80 liralık bir Chromecast cihazı ve HDMI bağlantısı ile çözebilirsiniz.
Bunun yerine TV Box gibi kendiliğinden Android içeren ve telefonlardan bağımsız platformlar tam bu iş için ideal, tamamiyle bir dizi, film, video platformu oluşturabilirsiniz fakat yüksek maliyeti oluyor 300-500TL arası.
Eğer boşta bilgisayarınız veya Notebookunuz filan varsa HDMI bağlantısı ile aslında bu iş için tamamiyle biçilmiş kaftandır. En iyisi ve Windows arayüzü ile en verimlisi bence budur.

Oyla:

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
mi mix 3
Konular
7
Bende ezcast var 80 tl'ye almıştım, gayet güzel çalışıyor. Ufak bir ipucu vereyim, çalıştırmak için tv usb sine bağlarsan bir süre sonra enerji yetersizliğinden donma yapıyor, ya bir telefon adaptöründen ya da modem tv yanındaysa modem usb çıkışından enerji alın.

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer TV'niz smart tv değilse internet bağlayamazsınız ve aplikasyon desteği kalmaz. Telefonların ekranını TV'ye yansıtma özelliğini hiç başarılı bulmuyorum bir film vs izlerken illaki mesaj filan geldiği oluyor ve ona bakması zor oluyor, uğraştırıcı fakat bunu 70-80 liralık bir Chromecast cihazı ve HDMI bağlantısı ile çözebilirsiniz.
Bunun yerine TV Box gibi kendiliğinden Android içeren ve telefonlardan bağımsız platformlar tam bu iş için ideal, tamamiyle bir dizi, film, video platformu oluşturabilirsiniz fakat yüksek maliyeti oluyor 300-500TL arası.
Eğer boşta bilgisayarınız veya Notebookunuz filan varsa HDMI bağlantısı ile aslında bu iş için tamamiyle biçilmiş kaftandır. En iyisi ve Windows arayüzü ile en verimlisi bence budur.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ezcast var 80 tl'ye almıştım, gayet güzel çalışıyor. Ufak bir ipucu vereyim, çalıştırmak için tv usb sine bağlarsan bir süre sonra enerji yetersizliğinden donma yapıyor, ya bir telefon adaptöründen ya da modem tv yanındaysa modem usb çıkışından enerji alın.
Teşekkürler.Ezcast markasınj araştırayım

Oyla:
Üst Alt