Çözüldü Telefonu sıfırlarsak Rom gider mi?

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
69
Benim sorum telefonuma Xiaomi.eu MIUI 12.5 yüklemek istiyorum. Yüklendikten sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlarsam eski stock roma dönüp eski, ilk haline döner mi ve bootloader kilidi kapanır mı? Romu ucurmadan nasıl sıfırlayacağımı anlatmanıza gerek yok tek sorum ayarlardan sıfırlarsam rom eski haline döner mi ve bootloader kilidi kapanır mı?

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Eski haline dönmez o şekilde hocam. Çünkü yeni rom kurarken eskisi zaten silinmiş olur. Baştan orjinal rom kurmak gerekir dönmek istersen

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
BL kilit, ekran kilidi gibi kendi kendine KAPANMAZ. 3miRun,

Sıfırlama esnasında telefonda hangi rom varsa o rom tekrar yüklenir,bir üst veya bir alt rom yüklenmez.

İmei reapir yapıldı ise fabrika ayarlarına döndüğünüzde imei silinebilir.

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Benim sorum telefonuma Xiaomi.eu MIUI 12.5 yüklemek istiyorum. Yüklendikten sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlarsam eski stock roma dönüp eski, ilk haline döner mi ve bootloader kilidi kapanır mı? Romu ucurmadan nasıl sıfırlayacağımı anlatmanıza gerek yok tek sorum ayarlardan sıfırlarsam rom eski haline döner mi ve bootloader kilidi kapanır mı?
Hocam Telefonu sıfırlarsanız hangi romu kurduysanız o romun başlangıç durumuna getirir. cihazı eski haline getirmek istiyorsanız ise mi flash kullanarak stock rom kurumanız gerekli

Üst Alt