Yardım Telefonu sıfırlamadan herşeyi silmek istiyorum

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.0.2.0
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Bugün Pubg Mobile oynarken hesabımın güvenli olmadığı uyarısı geldi. Discordda yetkililer gfx ya da farklı bir programın telefonumda bulunması bile bu uyarıya sebep olur dedi. Telefonu sıfırlarsam imei gideceği için telefonu sıfırlamadan tüm dosyaları ve uygulama klasörlerini nasıl silebilirim, benim için önemli olan gfx programından kalma dosyaların silinmesi, gerekirse telefonu sıfırlarım ama stock recovery olduğu için imei gider diye farklı bir yol arıyorum

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Meseleniz eğer ki IMEI'nin gitmemesiyse; Twrp üzerinden yedeği alarak format atabilirsiniz.

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Meseleniz eğer ki IMEI'nin gitmemesiyse; Twrp üzerinden yedeği alarak format atabilirsiniz.
Cihazımda twrp yüklü değil ama twrp kurup oradan sıfırlarsam imei gitmezse öyle yaparım.

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Cihazımda twrp yüklü değil ama twrp kurup oradan sıfırlarsam imei gitmezse öyle yaparım.
Twrp üzerinden sıfırlama yaparsanız silinmez fakat yine de yedek üzerinden EFS yani imei yediğinizi alın her hangi bir silinme durumdan aldığınız yedeği flaşlayarak imeiniz gelir

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Twrp üzerinden sıfırlama yaparsanız silinmez fakat yine de yedek üzerinden EFS yani imei yediğinizi alın her hangi bir silinme durumdan aldığınız yedeği flaşlayarak imeiniz gelir
Teşekkür ederim yardımlarınız için