Yardım Telefonu sıfırladım imei gitti

Batuhans12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
X3Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 14.0.3
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar daha önce direnç ile imei atılmış x3 prom var. İçindeki rootu falan kaldirmistim stock rom kullaniyordum. Telefonu sifirlamak istedim uygulamalarda sacma sapan seyler oluyor diye. Ama fabrika ayarlarina donderince imeilerde gitmis ikisindede bilinmiyor yazıyor şebekede gitti ne yapmam gerekiyor?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Sıfırlama işlemini ayarlardan yaptınız herhalde, IMEI atılacak cihazınıza baştan

Oyla:

Batuhans12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
X3Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlama işlemini ayarlardan yaptınız herhalde, IMEI atılacak cihazınıza baştan
Aynen öyle ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmüştüm iki imeiside vardı telefonun direnç söktürerek attırmıştım. Sıfırlayınca imei uçacağını hiç bilmiyordum. İmei attırırsam sorun düzelirmi yani?

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
IMEI işlemi yapılmış cihazlarda custom recovery ile sıfırlama yapılması tavsiye edilir her zaman bir dahaki sefere öyle yapın ve sorunuzun cevabı da evet IMEI atarsanız düzelir. Merdiven altı yerlere veya güvensiz yerlere hiç para ödemeyin Ücretli Onarımlar buraya yazın zaten sayın hocam belirtmiş uzaktan bağlantı ile halledeceğini ve tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt