Yardım Telefonu seslide kullanmak şarjı fazla tüketir mi ?

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu seslide kullanmak şarjı fazla tüketir mi ? Titreşim moduyla aynımıdır yoksa

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
titreşim modu daha fazla yer

Oyla:

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Aslında her ikiside o kadar sarj tüketmez öbür şeylerin yanında. Ha titreşim kullanmışsın ha ses. Küçük değişiklikler illa olur ama yok 1 saat daha ekran süresi alıyım diye durum olmaz.

Oyla:

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında her ikiside o kadar sarj tüketmez öbür şeylerin yanında. Ha titreşim kullanmışsın ha ses. Küçük değişiklikler illa olur ama yok 1 saat daha ekran süresi alıyım diye durum olmaz.
Anladım teşekkür ederim

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Şarj konusuna fazla takmak iyi değil hocam paronayak ediyor insanı fazla şarjda tutmamaya orjinal şarj kablosu kullanmaya şarjdayken aktif kullanmamaya özen göster batarya sağlığı güzel olursa durduk yere şarj dusmez zaten ha arada çok kurcalıyorum oyun oynuyorum diyorsan benim gibi fazladan bir şarj kablosu al birini işe birini eve koy veya birini yanında taşı biri hep evde kalsın diğerini biyerde unutma ihtimaline karşı heryerde priz var zaten 30 dakikada normal kullanım 1 gün gidecek şarjn oluyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Başlığı görünce tebessüm ettim. Elimizin altında akıp giden dünyanın en iyi telefonu da olsa hesabını yaptığımız şey pil oluyor. Artık şu pillere kesinlikle bir şeyler olmalı ki kurtulmalıyız bu dertten. Hâlâ titreşim şarj yer mi, bluetootu açık tutuyorum, ekran parlaklığını otomatik yaparsan çok ŞARZ yer diyen arkadaşlar yüzünden telefonlarımızı 3310 gibi kullanıyoruz. giggle~~ Ama bu kadar takılmayın, pilinize sahip çıkın, dikkat edilmesi gerekenlere dikkat edin uzun ömürlü kullandıktan sonra bir önemi yok bunların :)

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Başlığı görünce tebessüm ettim. Elimizin altında akıp giden dünyanın en iyi telefonu da olsa hesabını yaptığımız şey pil oluyor. Artık şu pillere kesinlikle bir şeyler olmalı ki kurtulmalıyız bu dertten. Hâlâ titreşim şarj yer mi, bluetootu açık tutuyorum, ekran parlaklığını otomatik yaparsan çok ŞARZ yer diyen arkadaşlar yüzünden telefonlarımızı 3310 gibi kullanıyoruz. giggle~~ Ama bu kadar takılmayın, pilinize sahip çıkın, dikkat edilmesi gerekenlere dikkat edin uzun ömürlü kullandıktan sonra bir önemi yok bunların :)
Normal şartlarda evet doğru söyledikleriniz hocam ama xiaomi güncellemeleri saolsun bir güncelle ibaresine tek tıkla ekran süresinden 3 saat gidebiliyor doğal olarak insan endişelenebiliyor başta ..

Özellikle yeni kullanıcılar .. her işin acemiliği kötüdür hatırlıyorumda eski sürüme dönmek icin yok beta roma geç yok bl kilidini aç twrp ydi roottu bunların hangi versiyonuydu birsuru isle uğraştık

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt