Denediniz mi smart switchi? Mi phone asistan ile yedekleyebilrsin ekran yerleşimine kadar her şeyi yedekler.
Mi PC Suite 3.0 (Türkçe) Merhaba MUI Türkiye ailesi Bu konuda size Mi PC Suite 3.0 kurulumu ve Türkçe dil yapma işlemleri için bir rehber hazırladık. * Başlamadan önce önce linkte vermiş olduğum 2 adet dosyayı indirelim. * ilk önce "amt.exe" isimli dosyamızı kuralım. Programa kolay erişim...
forum.miuiturkiye.net
Denemedim ama öyle diyorlar foruma uzun süredir üyeyim redmi note 10 pro vardı evde ama şu saçma sapan hatalar yüzünden bağlantı kopma vs Samsung S21 FE aldım sonra ekosistem yaptım buda 2 Watch 6 Classic ama kulaklık hariç tüm sistem berbat, şarj aletini diyaliz makinesi gibi kullanmak zorundayım hep, neyse 4-5 gün önce iyice lanet ettim, note 10 pro ya geçtim ilk andorid 13 ve MIUI 14 yükledim hard reset attım sonra telefonu taşıdım.
Şöyle diyim derin bir oh çektim note 10 pro ya geçtikten sonra, şarj aletini unuttum artık günde 1 kere takıyorum şarja öyle diyim, note 10 pro ilk aldığımda çok ciddi Bluetooth ve wi-fi bağlantı problemi vardı android 13 ve MIUI 14 ile bu olaydan eser kalmamış, telefon eski olmasına rağmen düzelmiş öyle diyim MIUI 14 ile baya özellik gelmiş Xiaomi yi çok seviyorum ama o dönem sıkıntıları baydığı için değiştim, şuan ciddi diyorum kusursuz olmuş
diğer sevmediğim tutumu doğru dürüst saati yoktu bende Watch S1 active vardı bildiğin saat görünümlü konuşma yapılan bileklik gibiydi ama yeni Watch 2 pro ile bunuda hallettiler tam bir saat oldu
Şuan benim için kusursuz oldu, buds 2 harici sistemi sattım borçları kapadım, tüm borçlar kapanınca ya redmi note 13 pro veya gelirse pro plus alacam veya 13 t pro alacam bakalım nasip saat olarak Watch 2 pro alırım, note 10 pro yu şuan çok keyifle kullanıyorum
Ben internet aleminde hep yazdım sohbetlerde Samsung un tek rakibi Xiaomi ve yakında geçerse Xiaomi geçer dedim benim görüşümle artık geride bıraktı Samsung u helal olsun
Konuya gelecek olursak epi topu 4,5 gün önce geçtim format atmaya gerek yok MIUI 15 gelecekmiş note 10 pro ya son olarak belki denemelik olarak atarım o vakit ama dediğin gibi mi PC suite o kadar detaylı ekran yerleşimine kadar yedekliyorsa mi PC suite ile atarım ama buna daha var belki MIUI 15 gelmeden yeni telefon alırım bakalım gönlümden note 13 pro plus geçiyor kavisli ekran vs çok iyi telefon victus ekran 120w şarj mediatek 7200 işlemci ois 200mp kamera vs benim için fazlasıyla yeterli bir telefon
Bide bizim millet garip MIUI yazılım algısı var çok gömüyorlar bende gömdüm o dönem için hiçte araştırmadım bu kadar düzeldiğini bilmeyerek geçtim baktım ciddi ciddi kusursuz olmuş android 13 ve MIUI 14 ile, boş boş gömüyor Xiaomi yazılımını millet.