Yardım telefonu pc görmüyor

panzer0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9 se
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi 11 t pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar telefonum mi 11 t pro twrp den root kaldırmak isterken galiba telefonun sistemini çökerttim mi logosunda kaldı ve fastboot da pc telefonu görmüyor yüklemediğim driver program bakmadığım konu kalmadı daha önceleri de bilgisayar nadiren telefonu görüyordu sarj soketinde problem olduğunu düşünerek onuda değiştim fakat sonuç aynı telefonun arkasını açtığımda anakart da birşeyler yapılmış fakat bunun direnç kaydı olduğunu düünüyorum bunun bir çözümü varmıdır ne tavsiye edersiniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
aynı pc de aynı kablo ile farklı xiaomi cihaz deneyin onu görüyor ama bu cihazı görmüyorsa donanımsal arızadır. Genelde işlemciden kaynaklı arızalardır ve çoğu zaman tamiri yoktur. Tabi öncesinde usb girişini falan temizleyin.

Oyla:

panzer0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9 se
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı pc de aynı kablo ile farklı xiaomi cihaz deneyin onu görüyor ama bu cihazı görmüyorsa donanımsal arızadır. Genelde işlemciden kaynaklı arızalardır ve çoğu zaman tamiri yoktur. Tabi öncesinde usb girişini falan temizleyin.
elimde farklı xiaomi cihaz yok fakat samsung ve huawei cihaz ile denedim onları buldu fakat benim ciazımı bulmuyor pc tepki bile vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama daha önce bulmuştu ve twrp ve root atmıştım telefona

Oyla:
Üst Alt