Yardım Telefonu Kitledim Galiba

bmys9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Telefon yaklaşık 1 haftalık miui 10 u duyunca hemen yüklemek istedim sonra flash attım sonra recovery modda açıldı kırmızı yazı şeklinde "This MIUI version can't be installed on this device" hatası ile karşılaştım düzeltemiyorum da sabahtan beri deniyorum unlock kapanmış flash atınca böyle kaldım xiaomitool'u indirdim onda da usb debug'u aç diyor telefonu da açamıyorum recovery ekranında kaldı telefon ne yapacağım yardım edermisiniz unlock edemiyorum bu arada telefonu

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Cihazı neden kilitlediniz ki? ROM yanlış yüklenmiş BL kilidi de kapanınca cihazınız brick olmuş. Şu an cihazı söküp test point yöntemi ile EDL moda geçirerek ROM'u tekrar yüklemeniz gerekiyor. Keşke kilidi kapatmasaymışınız.

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Telefon yaklaşık 1 haftalık miui 10 u duyunca hemen yüklemek istedim sonra flash attım sonra recovery modda açıldı kırmızı yazı şeklinde "This MIUI version can't be installed on this device" hatası ile karşılaştım düzeltemiyorum da sabahtan beri deniyorum unlock kapanmış flash atınca böyle kaldım xiaomitool'u indirdim onda da usb debug'u aç diyor telefonu da açamıyorum recovery ekranında kaldı telefon ne yapacağım yardım edermisiniz unlock edemiyorum bu arada telefonu
Miflash uygulamasında 'clear all and lock' tikini işaretlediğiniz için cihazınız brick olmuş gökhan hocamın dediğine ek olarak forumda bu ücretli yapan arkadaşlar var onlara ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmamı isterseniz özelden mesaj atın sizi yönlendireyim.

Oyla:

bmys9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miflash uygulamasında 'clear all and lock' tikini işaretlediğiniz için cihazınız brick olmuş gökhan hocamın dediğine ek olarak forumda bu ücretli yapan arkadaşlar var onlara ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmamı isterseniz özelden mesaj atın sizi yönlendireyim.

Evet öyle oldu maalesef bilmiyordum klasik odin sandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidini kendi hesabıızla açtıysanız öncelikle tekrar açmayı deneyin. Eğer açılmaz ise (ya da süre vermez ise) EDL mod tek seçenek gibi duruyor.

Riskli bir yöntem mi onun dışında cihazım yaklaşık 30dk dır kendini sürekli recovery moda alıp yeniden başlatıyor nasıl komple kapatabilirim

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Zenex hocam arkadaş samsunda oturuyormuş yardımcı olabilirsiniz belki

Evet öyle oldu maalesef bilmiyordum klasik odin sandım

Riskli bir yöntem mi onun dışında cihazım yaklaşık 30dk dır kendini sürekli recovery moda alıp yeniden başlatıyor nasıl komple kapatabilirim
ses kısma tuşuyla güç tuşuna basılı tut cihaz fastboota geçince elleme 30 saniye sonra kendi kendine kapanıyor.

Oyla:
Üst Alt