Yardım Telefonu Kapatırken Oluşan Sorun - Note 7

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Cihazım Xiaomi Note 7 4/64. Telefonda Google Chromede işlerimi yapıyorum sonra Facebook ardınca instagram sonrada telefonu kapatma tuşuna basıyorum ekran kapanıyor 20 saniye ilk 10 saniye arasında "Çıık" sesi yani kilite düşme sesi geliyor. Anladınız neden bahsediyorumdur. Ama normalde kapatan gibi "çık" sesi gelmelidir. Neden geçikiyor ve bazende ekran kapalıyken ana menü hala açık kalıyor ve sonradan kilit ekranına düşüyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Cihazınız tabiri caiz ise "kasıyor". Verilerinizi yedekleyip, hard reset atın. Sorun çözülmez ise ram problemi falan olabilir cihazınızı garantiye gönderin. Ama yazılımsaldır diye düşünüyorum. Maalum, Xiaomi :)

Oyla:

3MRAH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi9SE
Konular
35
Yazilimsal bir sorun olduğu kanaatindeyim mi flash ile yeni bir rom flashlayip sonucu tekrar yazar mısınız ?

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Bu olayi sarj durumu yuzde kac iken yapiyor bendede redmi note 5 var yuzde 20 nin altina dustugu an ayni bahsettiginiz gibi oluyor pek umursamiyorum dikkat ettigim sey telefonlarin bataryalari yuzde 20 altna dusunce performansida dusuyor ben aciktim der gibiler :)

Oyla:

3MRAH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi9SE
Konular
35
Bu olayi sarj durumu yuzde kac iken yapiyor bendede redmi note 5 var yuzde 20 nin altina dustugu an ayni bahsettiginiz gibi oluyor pek umursamiyorum dikkat ettigim sey telefonlarin bataryalari yuzde 20 altna dusunce performansida dusuyor ben aciktim der gibiler :)
Herhangi bir güç tasarruf modu da buna etki edebilir kanaatimce

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yazılımsal bir bug hatasından olduğunu düşünüyorum, aynı sorun bende de var yaklaşık 2 aydır. Cihazı sıfırladım bir kaç gün sorun gitti, sonra yeniden başladı. Sonraki güncellemede düzeltirler umarım. Genellikle, chrome face insta gibi uygulamaları peşpeşe açınca oluyor.

Oyla:
Üst Alt