Soru Telefonu hard brick yapmadan miui sürüm düşürme

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5 Android 11 Global
Telefon Modeli
Redmi Note 8 (ginkgo)
Bootloader Kilidi
Açık
Bende Redmi Note 8 64/4 vardı ve dün MIUI 11 yüklerken hard brick oldu
Babamda da Redmi Note 8 var onunki 128/6 ama onun telefonunda MIUI 12.5 yüklü ve bu aşırı yavaş çalışıyor o telefonunu bana vereceğini söyledi
Onun telefonunu da MIUI 11 yapmak istiyorum ama hard brick olmasını kesinlikle istemiyorum eğer hard brick olursa babam telefonu tamir etmez benim telefonum gibi çöp olur
Romu nerden indirmeliyim Fastboot ile mi yapmalıyım TWRP ile mi birde nasıl yapmalıyım kesinlikle risk almak istemiyorum bu son şansım bu telefon da bozulursa tamamen telefonsuz kalırım

Lexy23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam bootloader kilidi açık ise cihazın kod adını öğrenin gidin cihaza uygun fastboot rom u indirin mi flash tan flashlayın.Mi flash ta flashlarken öncelikle zip dosyasının içindeki klasörü bir yere çıkarın ve onu seçin sağ altta flashall.bat ı seçin eğer diğerini seçerseniz cihazınız tekrar brick olabilir flashlama işleminde iken telefona dokunmayın açılana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romu ise burdan indirin

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bootloader kilidi açık ise cihazın kod adını öğrenin gidin cihaza uygun fastboot rom u indirin mi flash tan flashlayın.Mi flash ta flashlarken öncelikle zip dosyasının içindeki klasörü bir yere çıkarın ve onu seçin sağ altta flashall.bat ı seçin eğer diğerini seçerseniz cihazınız tekrar brick olabilir flashlama işleminde iken telefona dokunmayın açılana kadar

Romu ise burdan indirin
hocam gerçekten mi flash toola da fastboota da güvenmiyorum çok riskliler kablo yüzünden yada bilgisayar yüzünden elektirik gitmesi yüzünden falan hiç beklenmedik bir anda brick oluyor ve elimden birşey de gelmiyor. TWRP ile yüklesem daha iyi olur diye düşünüyorum ama TWRP ile de sorun çıkmasından korkuyorum sizce TWRP ile nasıl yapabilirim

Romu ise burdan indirin
birde attığınız sitede en son sürümler var babamın telefonunda zaten son sürüm yüklü ben MIUI 11 e düşürmek istiyorum

Oyla:

Lexy23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam twrp dense mi flashı öneririm temiz ve adam akıllı yapıyor

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
Hocam twrp dense mi flashı öneririm temiz ve adam akıllı yapıyor

flash daha iyi ama şuan gerçekten benim için önemli olan en az riskli olan yöntemdir

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Senin telefon için eu rom var recovery üzerinde kuruluyor, birden telegram da senin telefonun kanalı var custom rom dolu android 15 bile var.

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
Senin telefon için eu rom var recovery üzerinde kuruluyor, birden telegram da senin telefonun kanalı var custom rom dolu android 15 bile var.
custom rom bir sürü kurdum fakat arayüz olarak pek beğenmedim miui olsun istiyorum fakat global olmasın biraz stabil bir sürüm olsun endonezya gibi

Oyla:

Lexy23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
O Zaman attığım linkteki kendinize uygun dosyayı indirip yapabiliisiniz bu arada cihazınızın. Ginkgo olduğundan emin misiniz?

Oyla:
Üst Alt