- Adım
- Alper
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.2 kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9S
- Bootloader Kilidi
- Açık
Redmi Note 9S kullanıcısıyım MIUI 12.0.2 güncellemesi geldi ve ben de kurdum Android 11'e yükseldi.
Birlikte aç kısmı çalışmıyor :
Örnek olarak bir Instagram linkine tıklıyorum ve birlikte aç seçeneği çıkıyor ama Instagram,Google vb. uygulamalar çıkmıyor
Diğer ve Diğer adlı 2 seçenek çıkıyor, hangisine basarsam basayım Mi Tarayıcıya giriyor.
2. olarak Game Turbo çalışmıyor:
Game Turbo'nun içinden bir oyunu açıyorum ve sol üstte olması gereken çizgi olmuyor. Oyuna normal girsem de olmuyor.
3. olarak kayan pencereler çalışmıyor:
Uygulamanın önizlemesine basılı tuttuğumda eskiden seçenekler geliyordu artık direkt uygulama ayarlarına atıyor ve o uygulamayı kayan pencere olarak açamıyorum
Ve en önemlisi şarj...
Şarj rahat 2günümü çıkarıyordu MIUI 12.0.6.0 kullanırken, lakin şuan normal kullanımda
13-14 saat yetiyor 5000mah batarya.
Sanki bir Xiaomi cihazı değil de başka bir cihaz kullanıyor gibi hissediyorum.
Ne yapabilirim, önerileriniz nelerdir?
Birlikte aç kısmı çalışmıyor :
Örnek olarak bir Instagram linkine tıklıyorum ve birlikte aç seçeneği çıkıyor ama Instagram,Google vb. uygulamalar çıkmıyor
Diğer ve Diğer adlı 2 seçenek çıkıyor, hangisine basarsam basayım Mi Tarayıcıya giriyor.
2. olarak Game Turbo çalışmıyor:
Game Turbo'nun içinden bir oyunu açıyorum ve sol üstte olması gereken çizgi olmuyor. Oyuna normal girsem de olmuyor.
3. olarak kayan pencereler çalışmıyor:
Uygulamanın önizlemesine basılı tuttuğumda eskiden seçenekler geliyordu artık direkt uygulama ayarlarına atıyor ve o uygulamayı kayan pencere olarak açamıyorum
Ve en önemlisi şarj...
Şarj rahat 2günümü çıkarıyordu MIUI 12.0.6.0 kullanırken, lakin şuan normal kullanımda
13-14 saat yetiyor 5000mah batarya.
Sanki bir Xiaomi cihazı değil de başka bir cihaz kullanıyor gibi hissediyorum.
Ne yapabilirim, önerileriniz nelerdir?