Yardım Telefonu buzlukta unuttum

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
12
Arkadaşlar telefonu 3-5 dakika atar çıkarım dedim buzlukta unutmuşum 30 dakika kadar cikardigimda alttaki görselde ki gibi bir uyarı vardı kamerada ekranda vs bişey yok şuanda 32-33c telefon fakat bu sorun olurmu? Cihaz mi13 ultra

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-21-22-15-37-002_lockscreen.jpg
    Screenshot_2025-08-21-22-15-37-002_lockscreen.jpg
    700,3 KB · Görüntüleme: 44

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
suya dayanıklılıgı var telefonun içine bişiy olmaz da bataryaya birşeyler olmuş olabiir li po batarya kullanıyor xiaomi bataryaya bişiy diyemiyorum zaman gösterir oda sıcaklıgında 15 dk dursa iyi olurdu birde telefonu dondurucuya atmak nedir ? telefonlar çok fazla oyun oynadınız sogutma içinse pek mantıklı bir sogutma biçimi değil telefon zarar görür illa çabuk sogutayım derseniz telefonu beton fayans gibi yerlere yüzüstü koyabilirsiniz ekran betona veya fayansa değsin bunun mantıgı da şu şekilde cihazın içinde döküm metal kasa var işlemci bu metal kasaya değiyor termal macun vs ile ekranda bu kasaya yapışık ısı iletimi illaki olacaktır arka tarafı neden konulmaz arka braket ve arka kapak nedeniyle arada plastik ve cam varr seperatör görevi görür ve ısıyı atma işini biraz daha zor yapar

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Arkadaşlar telefonu 3-5 dakika atar çıkarım dedim buzlukta unutmuşum 30 dakika kadar cikardigimda alttaki görselde ki gibi bir uyarı vardı kamerada ekranda vs bişey yok şuanda 32-33c telefon fakat bu sorun olurmu? Cihaz mi13 ultra
Telefon'a bir problem olmaz pil kendini ısıtması için yoğun bir enerji harcayacağı için, cihaz kendisini erken kapatır verilerinizi kayıt edin gibisinden bir uyarı vermiş bir daha beni buzluğa atma demiş atıyorsan da kapat öyle at demiş benim sistemim alışkın değil elin de kalırsam yazık olur demiş :) Mizah şaka bir tarafa bir şey olmaz ama o an pil biraz fazla enerji harcayacağı için görünen pil değerleri gerçek değildir hızlı biter ve kapanır.

Oyla:

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon'a bir problem olmaz pil kendini ısıtması için yoğun bir enerji harcayacağı için, cihaz kendisini erken kapatır verilerinizi kayıt edin gibisinden bir uyarı vermiş bir daha beni buzluğa atma demiş atıyorsan da kapat öyle at demiş benim sistemim alışkın değil elin de kalırsam yazık olur demiş :) Mizah şaka bir tarafa bir şey olmaz ama o an pil biraz fazla enerji harcayacağı için görünen pil değerleri gerçek değildir hızlı biter ve kapanır.
Anladım teşekkürl ederim hocam 😅 şuan sorunsuz çalışıyor valla bidaha böyle bi hata yapmam zaten iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt