Yardım Telefonu bilgisayara baglayamiyorum

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3 SJWMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9S 128/6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bugün ikinci el Redmi Note 9S aldim, bootloader kilidini acmak icin bilgisayara bağlayacaktim ama baglayinca prize takmisim gibi sarj oluyor bilgisayar algilamiyor sarece telefonu sarj ediyor fastbootta da ayni sekil bilgisayar algilamiyor. İki farkli bilgisayar 3 farkli sarj kablosuyla denedim. Birde onceden Redmi Note 8 de bu sorunu yasamiyordum

acidburn45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
cihaza fake rom atılmış gibi görünüyor çinden gelirken modlu yazılım atıyorlar global gibi görünüyor ama aslında çin güncelleme almasın manuel update yapılmasın diye orjinal driverini bozuyorlar ki telefonu tanımasın diye tek bir çözümü var edl kabloyla yazılım yada ücretli servisler

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaza fake rom atılmış gibi görünüyor çinden gelirken modlu yazılım atıyorlar global gibi görünüyor ama aslında çin güncelleme almasın manuel update yapılmasın diye orjinal driverini bozuyorlar ki telefonu tanımasın diye tek bir çözümü var edl kabloyla yazılım yada ücretli servisler
Telefonun arkasi açık değil ama acilabilir gibi hafif cikintili, acarsam edl modda rom yukleyebilir miyim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kapak falan açmayın. İşlemci kaynaklı kronik bir arıza bu. Edl modda yine pc görmez. Fake rom falan olmaz bu cihazlarda olsa da konu ile alakası yok. Genelde tamiri olmayan bir arıza.

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapak falan açmayın. İşlemci kaynaklı kronik bir arıza bu. Edl modda yine pc görmez. Fake rom falan olmaz bu cihazlarda olsa da konu ile alakası yok. Genelde tamiri olmayan bir arıza.
Hocam o zaman en iyisi faha fazla zaman kaybetmeden bunu sorunsuz bir cihaz ile takas etmekdir

Oyla:
Üst Alt