Yardım Telefonları yavaş şarj etmek

mesdv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
11T Pro
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 11 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Şimdi ki telefonlar da 67w 120w gibi şarj güçleri var. Bu telefonları 5v 2a gibi bir adaptör ile şarj etmek mantıklı mı?
Çünkü telefonu hızlı şarj ettikçe telefon pili daha çabuk ölüyor ve hızlı şarj olduğu için ekran süresi daha da az gözüküyor.
Redmi note 11 pro cihaz da böyle bir kullanım yapmak istiyorum.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
benim kanatlarım var ancak uçmak istemiyorum demek gibi birşey bu. yavaş şarj sadece zamanını boşa harcarsın. pil ömrüne etki edeceğini düşünmüyorum. hızlı şarj yeni bir teknoloji, faydalan

Oyla:

mesdv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
11T Pro
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim kanatlarım var ancak uçmak istemiyorum demek gibi birşey bu. yavaş şarj sadece zamanını boşa harcarsın. pil ömrüne etki edeceğini düşünmüyorum. hızlı şarj yeni bir teknoloji, faydalan
Bazıları 3 saat ekran süresi aldığını belirtiyor hızlı şarjdan kaynaklanabileceğini düşündüm. Bir de hızlı şarj daha çabuk pil aşınması demektir.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bazıları 3 saat ekran süresi aldığını belirtiyor hızlı şarjdan kaynaklanabileceğini düşündüm. Bir de hızlı şarj daha çabuk pil aşınması demektir.
Bunu mühendisler düşünüyor emin olun 😄

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
3 senedir Oneplus kullandım. Warp 65w şarj cihazı ile, zaten 18-25w şarj cihazlarıyla şarj etmek ölüm oluyor bu cihazları. 3 sene boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım tabi zamana dayalı olarak pilde aşınma meydana gelebiliyor bu normal. Ancak biz bu cihazları satın alırken bunlarda bize ekstradan özellik olarak satılmıyor mu niye kullanmayıpta mahrum kalalım.

Oyla:
Üst Alt