Yardım Telefonla konuşurken sürekli ses kesilmesi yaşama

• Konbuyu başlatan kaderk
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 3K

kaderk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kader
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.6
Telefon Modeli
NOTE 10S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selam, 40 gün önce eşim ve bana Note 10S aldık. Ben aldığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım ama eşim ile görüşmelerimiz de hep sesi kesiliyor, gidip geliyor. Eşim zaten kimseyle kesintisiz görüşemiyor. GSM firmalarımız aynı, ikimizde Türk telekom kullanıyoruz. Telefonlarımız orjinal. Ne yapmamızı önerirsiniz?

kaderk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kader
Cihazım
Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel..

Oyla:

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Kendi sim kartınız ile eşinizinkini değiştirerek telefonları deneyin. Eğer aynı telefonda kesilme devam ediyorsa, donanımsal arıza vardır.
Servise götürürsünüz. Bazen sim kartlarda da problem olabiliyor. Sorunun telefon mu, sim kart mı olduğunu tespitten sonra, ona göre çözüme gidilir.

Oyla:

kaderk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kader
Cihazım
Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sim kartınız ile eşinizinkini değiştirerek telefonları deneyin. Eğer aynı telefonda kesilme devam ediyorsa, donanımsal arıza vardır.
Servise götürürsünüz. Bazen sim kartlarda da problem olabiliyor. Sorunun telefon mu, sim kart mı olduğunu tespitten sonra, ona göre çözüme gidilir.
bunu düşünmedim bir süre bu şekilde deneyelim çok sağolun
her geçen gün Xiaomi sorunları bitmiyor yenisi ekleniyor. Sabırlar dilerim. Bu telefonları bu şekilde piyasaya sürmek gerçekten tam bir çinli işi.
evet gerçekten şimdi olsa almazdık galiba. benim de şarj sorunum var. ilk hafta şarjım o kadar iyi gidiyordu ki, son zamanlarda şarjım hızlı gidiyor farkındayım ama napalım sabır diyoruz.

Oyla:
Üst Alt