Yardım Telefondan PC'ye, PC'den Telefona Dosya Atamıyorsanız

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Olaki telefondan bilgisayara dosya kopyalamıyorsunuz (yedek almak istiyorsunuz) veya bilgisayardan telefona dosya kopyalamada sorun yaşıyorsunuz. Misal ROM dosyasını telefona kopyalayacaksınız ama bir türlü telefon izin vermedi. O halde kopyalarken babasından bile izin almayan pull komutunu kullanmalıyız arkadaşlar.

Adım Adım yazıyorum.
1 - Telefonumuzu Recovery Modda başlatıyoruz.
2 - Eğer telefondan bilgisayara dosya kopyalayacak isek : "adb pull /sdcard/Kopyalanacak-Klasörün adı" Bu komut ile adb komutunun bulunduğu klasörün içine komutta belirttiğiniz telefonun içindeki klasör kopyalanacaktır.
3 - Eğer bilgisayardan telefona bişi kopyalayacaksanız : "adb kopyalanacak-dosyanın-tam-adı /sdcard/" . Bu komut ile kopyalamak istediğiniz dosya telefonun ana hafızasına kopyalanır. (Bunu yapmadan önce kopyalama yapacağınız şey ile adb.exe aynı klasörde olmalı)

Son düzenleme:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Örnek veriyorum temiz bir kurulum yaptım twrp'den herşeyi sildim ve twrp üzerinden rom dosyasını bilgisayardan telefona atmam gerek bunu bu şekilde yapabilir miyim ?

Oyla:

snoxgamf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ben
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
8
Beyler forumda konu açtım fakat henüz bir cevap alamadım.Mi5 prime telefonumu bilgisayarda win10 64 bitte görüyor içerikleri de görüyor fakat recovery my files ya da miui suite de görmüyor.Forumdaki usb paylaşımını yaptım olmadı.Usb hata ayıklamayı da mtpyi de yapıyorum herhangi bi kilitte yok telefon güncel.Yardım ederseniz sevinirim.

Oyla:

snoxgamf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ben
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
8
Skorpi hocam problemim için bi tavsiyeniz var mıdır?

Oyla:
Üst Alt