Yardım Telefondan mi hesabıma giremiyorum..

Enes2009

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Note8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 11.0.6 kararlı
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar dün yeni bir telefon aldım note8 pro 8/128.. bu gün tema yükleyim dedim mi hesabimin açık olmadigini gördüm..tarayıcı üzerinden görebildiğim mi hesabıma telefondan girmek isteğim zaman herhangi bir işlem yapmıyor..şifre kontrol ediliyor deniyor sonra aynı sayfada kaliyor..acaba Türkiye'de çalışması için yapılan ayarlardami bir sıkıntı var yoksa benim hesabındami

wenkum27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar dün yeni bir telefon aldım note8 pro 8/128.. bu gün tema yükleyim dedim mi hesabimin açık olmadigini gördüm..tarayıcı üzerinden görebildiğim mi hesabıma telefondan girmek isteğim zaman herhangi bir işlem yapmıyor..şifre kontrol ediliyor deniyor sonra aynı sayfada kaliyor..acaba Türkiye'de çalışması için yapılan ayarlardami bir sıkıntı var yoksa benim hesabındami
Aynı sorun bendede var android 10 a güncelledim.cihaz nvram warning hatası verdi.sonra eng rom yükleyip düzelttim.ama bu hata sabit kaldı.mi hesap menüsü aşırı derecede yavaş.(bu arada cihaz IMEI repairli)

Oyla:

ewrwrw

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
park jimin
Cihazım
redmi 6 pro
Konular
0
Aynı sorun bendede var android 10 a güncelledim.cihaz nvram warning hatası verdi.sonra eng rom yükleyip düzelttim.ama bu hata sabit kaldı.mi hesap menüsü aşırı derecede yavaş.(bu arada cihaz IMEI repairli)
iade et telefonu

Oyla:

ardasen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ardasen
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
12
Aylardır sorunsuz kullandığım telime dun başka hat takıp sıfırlamak ıstedım simdi bendede aynı sorun var... Mi hesabınızon süresi dolmuştur aifre grin diyor girince sifre kontrol ediliyor yazısında kalıyor ne yapıcaz

Oyla:
Üst Alt