Telefondan güncelleme yapamıyorum?

fucksezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Konular
11
Arkadaşlar Mi note kullanıyorum fakat telefonun güncelleyici kısmına geldiğimde haftalık güncellemeler görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
fucksezer' Alıntı:
Arkadaşlar Mi note kullanıyorum fakat telefonun güncelleyici kısmına geldiğimde haftalık güncellemeler görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

Hocam kullandığınız rom sürümünü de eklerseniz @catlax66 hocam gördüğünde ilgilenecektir :)

Oyla:

fucksezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara' Alıntı:
fucksezer' Alıntı:

Hocam kullandığınız rom sürümünü de eklerseniz @catlax66 hocam gördüğünde ilgilenecektir :)

5.4.24 multi rom hocam

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
fucksezer' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
fucksezer' Alıntı:
kimse yokmu yardım edecek

@cantara hocam etiket için teşekkürler.  Multi rom mu kullanıyorsunuz Offical rom mu?

Multi ROM

Hocam multi rom düzenli olarak ota almıyor o yüzden   takip etmenizde var. Çünkü resmi sürüm kullanmıyoruz firmayla alakalı bir durum değil o yüzden. Umarım yakın zamanda Global sürüm mi note için de çıkar da resmi türkçe ve global sürümü kullanırız.

Oyla:

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
arkadaşlar bende mi note lte 16 gb var. üstündeki rom sürümü MIUI 6.3.6.0 (KXECNBL) stable. ingilizce ve çince dilleri mevcut. türkçe rom atmak istiyorum fakat bi türlü indirdiğim multi romu tlf görmüyor. yardımcı olabilecek misiniz. tskler....

Oyla:

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
indirdiğim multi rom (sMiUI_v6_virgo_5.5.8.zip) telefonu pc bağlayıp download klasörünün içine atıyorum. update girip ne yapmam lazım ki rom dosyasını tlf görsün.. tskler...

Oyla:

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
55_sms' Alıntı:
indirdiğim multi rom (sMiUI_v6_virgo_5.5.8.zip) telefonu pc bağlayıp download klasörünün içine atıyorum. update girip ne yapmam lazım ki rom dosyasını tlf görsün.. tskler...

updateye girince sağ üstte üç nokta (...) var, oraya tıklayınca gelen ekranda ikinci seçenekteki Güncelleme Paketini Seçe tıkla ve indirdiğin paketi seç

Oyla:
Üst Alt