Yardım Telefondan çekilen videolar.

ZihinbaZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nursin
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 global
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Telefondan çektiğim videoları bir süre sonra açmak istediğimde indiriyor gibi bir şey oluyor ve mobil veriniz ücretlendirilecektir seklinde uyarı geliyor. Tamam dediğimde video indiriliyor gibi bir şey oluyor ve baya bekliyorum. Bunun sebebi nedir ? Ben çektiğim vidrolari telefonun hafızasına kaudetmiyormu. Sanki internet veritabanina kaydediyor gibi. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mı ? Şimdiden tesekkurler.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhaba arkadaşlar. Telefondan çektiğim videoları bir süre sonra açmak istediğimde indiriyor gibi bir şey oluyor ve mobil veriniz ücretlendirilecektir seklinde uyarı geliyor. Tamam dediğimde video indiriliyor gibi bir şey oluyor ve baya bekliyorum. Bunun sebebi nedir ? Ben çektiğim vidrolari telefonun hafızasına kaudetmiyormu. Sanki internet veritabanina kaydediyor gibi. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mı ? Şimdiden tesekkurler.
Hocam galerinizi Mi hesabınız ile eşleştirmeyi iptal ederseniz sorununuz çözülecektir büyük ihtimal. Ayrıca google ile de yedeklemeye de bir göz atın.

Oyla:

ZihinbaZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nursin
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam galerinizi Mi hesabınız ile eşleştirmeyi iptal ederseniz sorununuz çözülecektir büyük ihtimal. Ayrıca google ile de yedeklemeye de bir göz atın.
Mi uesabi ile eslestirmeyi bulamadım o kismi

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ayarlara girin, en altlara doğru Mi Hesabı>Xiaomi Bulut> Galeri den seçeneklere ulaşabilirsiniz.

Oyla:

ZihinbaZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nursin
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlara girin, en altlara doğru Mi Hesabı>Xiaomi Bulut> Galeri den seçeneklere ulaşabilirsiniz.
Şuan dediğiniz Xiaomi buluttan esitlemeyi kapalı yaptım. Bundan sonra çektiğim vidrolar direk açılır doğru mudur. ?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Şuan dediğiniz Xiaomi buluttan esitlemeyi kapalı yaptım. Bundan sonra çektiğim vidrolar direk açılır doğru mudur. ?
Doğrudur hocam.Bir de aynı şekilde google hesabı fotograflar sekronizasyonunu ayarlayın.Ayarlarda mi hesabının hemen altında Google> Yedekleme>fotograflar dan ulaşabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt