Yardım Telefonda Yüklü Zil Sesinin Görünmemesi+Gelen İkinci Aramanın Görünmemesi Sorunu

Necati_Talay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necati
Cihazım
A2 Lite
Konular
2
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin. 5-6 aydır mi a2lite kullanıyorum. Telefonu ilk aldığım zamanda telefon görüşmesi yaparken telefonuma gelen ikinci aramanın bütün ayarları yapmama rağmen görülmediği üzerine forumlara konu açmıştım ve bir gelişme maalesef olmadı. Şimdi yeni bir derdimle birlikte onu da tekrardan paylaşarak sormak istiyorum. Telefonun ses ayarlarına girdiğim de telefon zil sesi mi görünüyor o seçeneğe tıkladığımda ses dosyaları yazıyor ama içi boş görünüyor. Bunun bir çözümü var mı acaba???

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin. 5-6 aydır mi a2lite kullanıyorum. Telefonu ilk aldığım zamanda telefon görüşmesi yaparken telefonuma gelen ikinci aramanın bütün ayarları yapmama rağmen görülmediği üzerine forumlara konu açmıştım ve bir gelişme maalesef olmadı. Şimdi yeni bir derdimle birlikte onu da tekrardan paylaşarak sormak istiyorum. Telefonun ses ayarlarına girdiğim de telefon zil sesi mi görünüyor o seçeneğe tıkladığımda ses dosyaları yazıyor ama içi boş görünüyor. Bunun bir çözümü var mı acaba???
Ses dosyaları telefonunuza attığınız müziklere yönlendiren bir seçenektir, telefonunuzda müzik dosyaları yoksa boş olması gayet normal

Oyla:

Necati_Talay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necati
Cihazım
A2 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki Telefonun Kendi seslerine nereden ulaşabiliriz Telefon Zil Sesi seçeneğine tıkladığımda da ses dosyaları kısmı açılıyor ve boş görünüyor, varsayılan bildirim seçeneğine tıkladığımda da gene ses dosyaları açılıyor ve boş görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zil sesi sorununu hallettim daha öncede çözümü anlatılmış. İhtiyacı olanlar için bende tekrardan bahsedeyim. Ayarlardan uygulamalar ve bildirimlere tıklayıp sağ üst köşede çıkan … (üç noktaya) tıklayıp uygulama tercihlerini sıfırla dedikten sonra zil seslerine girdiğimizde tüm medya deposu seçeneğini seçtiğimizde telefonun kendi zil seslerini görebiliyoruz.
Gelen ikinci aramayı görebilmemiz ile ilgili son güncellemeye bir yama eklerseniz çok memnun olacağım

Son düzenleme:
Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Online işlemlerde açık mı 2. Arama için çağrı bekletme tabi ben Türk Telekom için diyorum diğer hatların ayarı farklıdır...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt