Yardım Telefonda yüklü olması gereken programlar

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar telefon yurt dışı kayıtsız geldi. Önümüzdeki ay bu günlerde imei gitmiş olacak. Şimdi tek sıkıntım imei atılırsa otadan güncelleme alacak mıyım? Eğer almayacaksam twrp veya başka bir program yüklemem gerekiyor mu? Teşekkürler

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Evet arkadaşlar telefon yurt dışı kayıtsız geldi. Önümüzdeki ay bu günlerde imei gitmiş olacak. Şimdi tek sıkıntım imei atılırsa otadan güncelleme alacak mıyım? Eğer almayacaksam twrp veya başka bir program yüklemem gerekiyor mu? Teşekkürler

IMEI atılacağı zaman twrp ve root yüklenecek zaten, işlem sonrası global/fabrika rom yuklersiniz ve twrp ile root kalkar bu sayede OTA üzerinden güncelleme alırsınız... Bu durumda tek yapmamanız gereken şey cihaz içerisinden ve tuş kombinasyonu ile reset atmayın yeterli.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Gerekenleri imei işlemi yapılırken yükleyecekler hocam. Güncelemeleri, eğer resmi rom kullanırsanız ota üzerinden indirirsiniz fakat yükleme işlemini twrp üzerinden yaparsınız.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
ilk yapmanız gereken şey geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi başvurusu yapmanız. sonrasında belli bir süre verecek ve BL kilidini Pc yardımı ile açacaksınız. gerisi işin ehli bir telefoncunun yapacağı iş

Oyla:

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI atılacağı zaman twrp ve root yüklenecek zaten, işlem sonrası global/fabrika rom yuklersiniz ve twrp ile root kalkar bu sayede OTA üzerinden güncelleme alırsınız... Bu durumda tek yapmamanız gereken şey cihaz içerisinden ve tuş kombinasyonu ile reset atmayın yeterli.
İmei atacak olan telefoncunun bu konulara dair bir bilgisinin olduğunu düşünmüyorum ondan tedirginim. Bana imei attıktan sonra güncelleme almayacağını söylüyordu.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İmei atacak olan telefoncunun bu konulara dair bir bilgisinin olduğunu düşünmüyorum ondan tedirginim. Bana imei attıktan sonra güncelleme almayacağını söylüyordu.

Başka birini bulun,o kişiden uzak durun...

Oyla:

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerekenleri imei işlemi yapılırken yükleyecekler hocam. Güncelemeleri, eğer resmi rom kullanırsanız ota üzerinden indirirsiniz fakat yükleme işlemini twrp üzerinden yaparsınız.
Resmi romdan memnunum hocam. Sanırım tekrar burada olacağım twrp üzerinden kurulum nasıl yapılır diye :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka birini bulun,o kişiden uzak durun...
Piyasadaki telefonculara çok güvenemediğim için bir tanıdığımın yakınıydı ondan aldın. Şimdi ben de işini düzgün yapacak birini bulmaya çalışıyorum. Teşekkürler hocam

Oyla:
Üst Alt