Yardım telefonda ses var görüntü yok

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12.5.1 eea
Telefon Modeli
mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar mi 9t pro kullanıyorum dün telefonda takılırken şarjım 50 civarında iken telefon aniden kapandı ve açmaya çalıştığımda telefon titriyor fakat açılmıyor şarja takınca bildirim ışığı yanıyor bilgisayara baglayınca android composite adb interface olarak gözüküyor.fastboot ile rom atmayı denedım rom açılma sesi cıkıyor fakat görüntü yok.cihazı aldıgımdan beri hiç yere düşürmed,im

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Ekran bozulmuştur büyük ihtimalle. Bende Redmi Note 10 pro 256gb var mesela onda twrp yükleyince dokunmatik twrp de çalışmıyor. Yazılımsal olsaydı fastboot ekranı görünürdü. Siz bir twrp atıp deneyin ama sorun ekran bozukluğu gibi duruyor.

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran bozulmuştur büyük ihtimalle. Bende Redmi Note 10 pro 256gb var mesela onda twrp yükleyince dokunmatik twrp de çalışmıyor. Yazılımsal olsaydı fastboot ekranı görünürdü. Siz bir twrp atıp deneyin ama sorun ekran bozukluğu gibi duruyor.
hocam ama hiç darbe çizik falan yok ekranda yere düşürmedim geçen sadece 1-2 damla su girdi ahizeye bundan olabılırmı

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
hocam ama hiç darbe çizik falan yok ekranda yere düşürmedim geçen sadece 1-2 damla su girdi ahizeye bundan olabılırmı
İlla düşecek diye bir şey yok. Kullandığın şarj aleti de bozmuş olabilir. Bu aralar çok duyuyorum watt değerleri yükseldikçe uyduruk markalar beceremiyor ve telefonlar kapanıyor. Suyun girdiği bölgeden devre geçiyorsa bozar, tabi su miktarı da önemli. En iyisi bir tamirciye verin baksın. Ne desek boş.

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
İlla düşecek diye bir şey yok. Kullandığın şarj aleti de bozmuş olabilir. Bu aralar çok duyuyorum watt değerleri yükseldikçe uyduruk markalar beceremiyor ve telefonlar kapanıyor. Suyun girdiği bölgeden devre geçiyorsa bozar, tabi su miktarı da önemli. En iyisi bir tamirciye verin baksın. Ne desek boş.
hocam telefonu yaptırdım da şarj aleti dediniz aklıma geldi kutu çıkması diye uygun fiyata 33w şarj aleti aldım mi turbo charge yazısı cıkıyor hızı da normal ağırlığıda iyi ondan olabılır mı bu sorun

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
hocam telefonu yaptırdım da şarj aleti dediniz aklıma geldi kutu çıkması diye uygun fiyata 33w şarj aleti aldım mi turbo charge yazısı cıkıyor hızı da normal ağırlığıda iyi ondan olabılır mı bu sorun
Çoğu ağır olan şarj aletinin içine demir koyuyorlar. A101 Migros veya bim den bir Philips, Samsung şarj aleti falan alın daha iyi.

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Çoğu ağır olan şarj aletinin içine demir koyuyorlar. A101 Migros veya bim den bir Philips, Samsung şarj aleti falan alın daha iyi.
Hmm anladım hocam peki bendeki şarj aletinin orjinalliğini nasıl anlıyabilirim

Oyla:

fatih erdoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
fasboottan rom yükle görüntü düzelmezse sorun donanımsaldır ,ekran veya anakart olabilir

Oyla:

bilgilibirinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
fasboottan rom yükle görüntü düzelmezse sorun donanımsaldır ,ekran veya anakart olabilir
yükledım ve kurulma sesi gelmişti açılmadı yine teknik servise götürdüm bende sim kartı cıkarmak ıcın kurdan sokmustum ıcınde kırılmıstı parçalara zarar vermıs 500 tl masraf cıktı

Oyla:
Üst Alt