Yardım Telefonda NFC Özelliğini Kullanamıyorum

haldir525557

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
redmi note 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.3.1 (SMOMIXN)
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, iyi forumlar. Yd'ndan Redmi Note 12 Pro 5g aldım. NFC özelliği var yazıyor satış sitelerinde ama ayarlarda bulamadım ve sanırım sebebi India Rom'u yüklü olması. Telefona nasıl bir yükleme yaptılar bilmiyorum ama yazılımlar kafamı karıştırdı. Android 13 yüklü, Miui sürümü ise 14.0.3.1 (SMOMIXN). Telefonun arka kapağında 22101316C yazıyor ama telefon ayarlarında 22101316l yazıyor. NFC özelliğini açmam için ne önerirsiniz?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
İmei işlemi yapıldı mı cihaza ?

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Hayır, yapılmadı. İzin verilen son güne kadar böyle kullanmayı düşünüyorum.
O zaman hocam bootloader kilidi açıp farklı roma geçin. İndia romunda nfc çalışmaz. Bl açıp taiwan, endonezya, romuna geçmenizi öneririm

Oyla:

haldir525557

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
redmi note 12
Konular
1
O zaman hocam bootloader kilidi açıp farklı roma geçin. İndia romunda nfc çalışmaz. Bl açıp taiwan, endonezya, romuna geçmenizi öneririm
Kilidi açınca güvenlik önlemleri, özellikle parmak izi okuyucunun çalışmamasından, ayrıca telefonda performans düşüşü olmasından endişeliyim. Sanırım iki taraftan birinden feragat etmem gerekecek. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Parmak izi okuyucu konusunda fikriniz var mı?

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Öyle bir şey yok hocam bl kilidim açık tüm aksamlar çalışıyor. Güvenlikle ilgili de bir problem yaşamadım bugüne kadar. Nfc de çalışıyor. Parmak izide performansıda gayet iyi...

Oyla:

haldir525557

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
redmi note 12
Konular
1
Öyle bir şey yok hocam bl kilidim açık tüm aksamlar çalışıyor. Güvenlikle ilgili de bir problem yaşamadım bugüne kadar. Nfc de çalışıyor. Parmak izide performansıda gayet iyi...
Yanıt için sağol hocam. Peki telefon Android 13 ama MIUI sürümü S ile başlıyor. Yeni Rom atarken T kodlu rom mu atmalıyım? Bir de BL kilidini açtıktan sonra 1 hafta bekleme süresi varmış, doğru mu?

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Farketmez hocam evet bl kilidi için 168 saat bekleme süresi var.

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Kilidi açınca güvenlik önlemleri, özellikle parmak izi okuyucunun çalışmamasından, ayrıca telefonda performans düşüşü olmasından endişeliyim. Sanırım iki taraftan birinden feragat etmem gerekecek. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Parmak izi okuyucu konusunda fikriniz var mı?
Yanıt için sağol hocam. Peki telefon Android 13 ama MIUI sürümü S ile başlıyor. Yeni Rom atarken T kodlu rom mu atmalıyım? Bir de BL kilidini açtıktan sonra 1 hafta bekleme süresi varmış, doğru mu?

Öyle bir durum yok, sadece Xiaomi hesabından cihazımı bul özelliği çalışmıyor sanırım. Parmak izi vs çalışıyor. Cihazımı bul özelliğini de Google hesabı ile kullanabilirsiniz. Telefondaki Android 13 romu fake rom olduğu için SMOMIXN görünüyor. Aslında SMOMIXM Android12, TMOMIXM ise Android 13 romu.

1 hafta bekleme süresi de kilit açtıktan sonra değil açmadan önce. Başvuru yapınca.

Oyla:
Üst Alt