Yardım Telefonda mi kilidi açık ama pc de kapalı?

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
7
Selamlar herkese.

Geliştirici seçeneklerinde mi kilidi açık. Bu benim 2. Xiaomi 13 Ultra cihazım. Aldığımda açık yazıyordu. Şimdi hyperos 2 yüklemek için kilit durumuna bakacaktım. Cihazın kayıt yerinin farklı ülke olduğu yazıyor. Kilit açılmadı diyor. Bir şey yapamadım. Bu nedir? Anlayan bilen bir arkadaşım yardımcı olabilir mi acaba?

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Selamlar herkese.

Geliştirici seçeneklerinde mi kilidi açık. Bu benim 2. Xiaomi 13 Ultra cihazım. Aldığımda açık yazıyordu. Şimdi hyperos 2 yüklemek için kilit durumuna bakacaktım. Cihazın kayıt yerinin farklı ülke olduğu yazıyor. Kilit açılmadı diyor. Bir şey yapamadım. Bu nedir? Anlayan bilen bir arkadaşım yardımcı olabilir mi acaba?
Siz normal açmadıysanız kilidi muhtemelen siz almadan illegal açıldı güncellemede gelince kapattı kendini.
Normal açılsa vöyle yapmaz diye tahmin ediyorum.

2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fake rom yüklü cihazlarda menüde bootloader kilidi açık gözükür. Bu yazılımsal bir teknikle sağlanıyor. İllegal açıldı güncelleme gelince kapattı gibi bir durum söz konusu değildir. Zira bootloader kilidi açılırken de kapanırken de cihaz sıfırlanır.
Her hangi bir cihazda kilit açık mı? ya da kapalı mı? anlamanın en doğru 2 yöntemi:
  1. minimal adb den fastboot modda fastboot getvar unlocked komutuna yes cevabını almak.
  2. Cihazı yeniden başlatıp Redmi ya da MI ekranında üstte kilit açık işareti var mı? bakmaktır.

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake rom yüklü cihazlarda menüde bootloader kilidi açık gözükür. Bu yazılımsal bir teknikle sağlanıyor. İllegal açıldı güncelleme gelince kapattı gibi bir durum söz konusu değildir. Zira bootloader kilidi açılırken de kapanırken de cihaz sıfırlanır.
Her hangi bir cihazda kilit açık mı? ya da kapalı mı? anlamanın en doğru 2 yöntemi:
  1. minimal adb den fastboot modda fastboot getvar unlocked komutuna yes cevabını almak.
  2. Cihazı yeniden başlatıp Redmi ya da MI ekranında üstte kilit açık işareti var mı? bakmaktır.
Açıkcası telefonu yeniden başlartığımda üstte kilit açık işareti olmadığı için işgillenmiştim. Belli ki açık değil.

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi topluluğundan başvuru da yapmaya çalıştım ama şubat ayına attı. Sanırım bu mesele biraz uğraştıracak beni. Bu işleri de detaylıca bir öğrenemedim gitti.

Üst Alt