Yardım telefonda hiç bir tepki veya yanıt yok

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar oneplus 8 pro cihazımda hiç bir şekilde yanıt yok , edl modda da görmüyor , bilgisayara takınca tık yok .
sizce ne yapmalıyım
İnşAllah hard brick olmuştur çünkü anakart yanma ihtimali de var
yardım edebilir misiniz ?

SerkanTTZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 11
Konular
7
Aynı arıza bende de oldu.. hiçbir tepki yok cihazda. Anakart arızası Birçok kullanıcıda da var model fark etmiyor. Bendeki m11 başkaları farklı modeller de kullanıyor. Anakartın değişecek. 2 hafta evvel verdim servise anakartı değiştiriyorlar. Parçanın ne zaman geleceği de belli değil.

Demek ki Xiaomi model fark etmeksizin durduk yere bozulan bir anakart üretmiş. Muhtemelen taktıkları yeni anakart da aynı arızayı verecek. Ben bir daha asla Xiaomi almam. Telefon tamirden gelsin gelir gelmez satıp başka bir marka telefon alacağım.

Sabır diliyorum.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı arıza bende de oldu.. hiçbir tepki yok cihazda. Anakart arızası Birçok kullanıcıda da var model fark etmiyor. Bendeki m11 başkaları farklı modeller de kullanıyor. Anakartın değişecek. 2 hafta evvel verdim servise anakartı değiştiriyorlar. Parçanın ne zaman geleceği de belli değil.

Demek ki Xiaomi model fark etmeksizin durduk yere bozulan bir anakart üretmiş. Muhtemelen taktıkları yeni anakart da aynı arızayı verecek. Ben bir daha asla Xiaomi almam. Telefon tamirden gelsin gelir gelmez satıp başka bir marka telefon alacağım.

Sabır diliyorum.
anladım hocam geçmiş olsun , umarım ikimizin sorunu da bir an önce düzelir

Oyla:
Üst Alt