Yardım Telefona ulaşılamıyor ?

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.0.0.3 TR Kararlı
Telefon Modeli
Xiamio Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba , ben 3 aydır note 9 pro kullanıyorum , ilk MIUI 11 kurulu geldi , mobil veri vs çalışıyor, full de çekiyor, ama arama yaparken çalmadan biraz bekleyip çağrı sonlandırıldi diyordu bazen arıyor telefonu yeniden başlatırsam ama buda sans işi gibi , başka birisi de beni ararsa meşgul çalıyor veya ulaşılamıyor diyor . MIUI 12 geldi 3 kerede güncelleme geldi üstüne hala aynı , ben belki MIUI 12 ile çözülür diye bekledim ama maalesef, çözülmedi , sim yuvası değiştim aynı , başka kartı taktım aynı, artık bootloader kilidi acip custom rom mu kurmam gerek bilemiyorum , bunuda yapmak saçma çünkü daha yeni telefon , garantisi devam ediyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Herkese merhaba , ben 3 aydır note 9 pro kullanıyorum , ilk MIUI 11 kurulu geldi , mobil veri vs çalışıyor, full de çekiyor, ama arama yaparken çalmadan biraz bekleyip çağrı sonlandırıldi diyordu bazen arıyor telefonu yeniden başlatırsam ama buda sans işi gibi , başka birisi de beni ararsa meşgul çalıyor veya ulaşılamıyor diyor . MIUI 12 geldi 3 kerede güncelleme geldi üstüne hala aynı , ben belki MIUI 12 ile çözülür diye bekledim ama maalesef, çözülmedi , sim yuvası değiştim aynı , başka kartı taktım aynı, artık bootloader kilidi acip custom rom mu kurmam gerek bilemiyorum , bunuda yapmak saçma çünkü daha yeni telefon , garantisi devam ediyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tavsiyem garantiye göndermeniz. Donanımsal sorunda olabilir.

Oyla:

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
53
Kardeş ayarlar bölümünden lte varsa iptal edip 3g olarak denesene

Ben sim kart dan sadece lte seçtiğim de dediğin gibi kimseyi arayamıyorum ve beni arayamıyorlar

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam malum korona şartları bu seçenek zor gibi
Format atın yine düzelmez ve garantiye göndermek istemiyor iseniz bl acıp yazılım atılır sorun devam etme durumunda bl kapatıp servise göndermek kalır.

Oyla:

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Eski mi 5s cihazımda vardı bu sorun. Telefon full de çekse arayan ulasamiyordu. Her türlü romu denedim ama çözüm olmadı.Ben operatör le ilgili olduğunu düşünüyordum ama çözüm bulamadan cihazı değiştim.

Oyla:

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski mi 5s cihazımda vardı bu sorun. Telefon full de çekse arayan ulasamiyordu. Her türlü romu denedim ama çözüm olmadı.Ben operatör le ilgili olduğunu düşünüyordum ama çözüm bulamadan cihazı değiştim.
Hocam hadi ya , çözüm bulamadın mi

Oyla:
Üst Alt