Yardım Telefona rom atarken kilitledim

ahmetagh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Lenovo z90-7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.2.0.OEGMIXM
Telefon Modeli
Redmi 5 plys
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hocam selamlar, miflash ile telefona rom atarken 'clean and lock'u seçmişim. Başarılı şekilde yükledi ama tel açılmıyor artık. Yeni romda yükleyemiyorum recovery ekranında kalıyor. Miflash prodan romyüklemeyi başardım ama 'this miui version can't be installed on this device' uyarısı veriyor ve o da açılmıyor. Ne yapılabilir fikri olan var mı acaba :/

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
MI Unlock Tool ile telefonun kilidini, ilk açtığınız hesap ile tekrar açmayı deneyin hocam.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Eğer bootloader kilidini siz açtıysanız ve açtığınız hesap cihazda ekliyse mi flash unlock aracı ile kilidi açıp global rom yükleyin. Ama bu şekilde değilse teknik desteğe ihtiyacınız olacak.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

Oyla:

ahmetagh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Lenovo z90-7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MI Unlock Tool ile telefonun kilidini, ilk açtığınız hesap ile tekrar açmayı deneyin hocam.
Denedim hocam açmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bootloader kilidini siz açtıysanız ve açtığınız hesap cihazda ekliyse mi flash unlock aracı ile kilidi açıp global rom yükleyin. Ama bu şekilde değilse teknik desteğe ihtiyacınız olacak.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.
Açık gelmişti bana. Açmadı. Recovery moddayken miflashprodan yüklüyorum aslında ama açmıyor yinede. Brick oldu galiba

Oyla:
Üst Alt