Yardım Telefona orjinal rom atarken Sustu

Strafil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note11pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos 1.0.11.0
Telefon Modeli
xiaomi Mi 11t
Bootloader Kilidi
Açık
Telefona miui hyperos a gecirdik wipe isterdi ancak imei gitmemesi icin twrp atacaktık fastboot moduna aldık fastboot u bilgisayar algılamadı algılatmak için 40 dereden su getirdik algılamadı daha sonra kendi kendine acıldı ve kapandı suan batarya sok tak yaptık hala acılmıyor yardım
Mİ11t (agate) suanda telefon hiç bir sekilde acılmıyor

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Telefona miui hyperos a gecirdik wipe isterdi ancak imei gitmemesi icin twrp atacaktık fastboot moduna aldık fastboot u bilgisayar algılamadı algılatmak için 40 dereden su getirdik algılamadı daha sonra kendi kendine acıldı ve kapandı suan batarya sok tak yaptık hala acılmıyor yardım
Öncelikle Günaydınlar, bu cihaza twrp kuramamışsın normal bir durum bu cihazın twrp desteği yok.
Bahsi geçen durumun yedeği alınmaz çünkü cihaz Mtk işlemciye sahip
brom mode rom atmayı deneyebilirsiniz.

H.kadioglu hocamız da yardımcı olabilir.
sorun donanımsal da olabilir.

Oyla:

Strafil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note11pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Günaydınlar, bu cihaza twrp kuramamışsın normal bir durum bu cihazın twrp desteği yok.
Bahsi geçen durumun yedeği alınmaz çünkü cihaz Mtk işlemciye sahip
brom mode rom atmayı deneyebilirsiniz.

H.kadioglu hocamız da yardımcı olabilir.
sorun donanımsal da olabilir.
hocam unofficial twrp ve orange fox vesaire denedim ama malesef sonuc alamadım telefon duruyo suan yardım bekliyorum

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
hocam unofficial twrp ve orange fox vesaire denedim ama malesef sonuc alamadım telefon duruyo suan yardım bekliyorum
Ses kısma ve ses açma tuşlarına basarak bilgisayara bağlayın aygıt yöneticisinden cihazı kontrol ediniz

Oyla:

muhammetsvl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammetsvl
Cihazım
Note 14 Pro
Konular
0
mi unlock üzerinden driver yüklemeyi deneyebilirsiniz bende sürücü sorunu öyle çözülüyor mi unlock zip içerisinde driver mevcut ama oradan değil de unlock ekranında sağ üstten ayarlardan install driver kısmından fastboot moda alarak deneyebilirsiniz

Oyla:

Strafil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note11pro
Konular
6
Ses kısma ve ses açma tuşlarına basarak bilgisayara bağlayın aygıt yöneticisinden cihazı kontrol ediniz
hocam telefonun ekran felan yok mediatek usb felan diye geliyor ama telefon acılıp kapanıyor gibi aygıt yoneticisinde gidip gidip geliyor
mi unlock üzerinden driver yüklemeyi deneyebilirsiniz bende sürücü sorunu öyle çözülüyor mi unlock zip içerisinde driver mevcut ama oradan değil de unlock ekranında sağ üstten ayarlardan install driver kısmından fastboot moda alarak deneyebilirsiniz
hocam malesef telefonun ekranı yok ama varken dediginiz yontemi denedim

eger H.kadioglu hocamda bakabilcekse bir yardımcı olursanız internette sp flash tool ile yukleyenler vardı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mtk eski cihazlar için yetkili hesabı atlamak konuları vardı. Bu cihazlarda işe yararmı bilemem tabi denemek gerek. Ama cihazınız emi okumayı keserse çöp e kadar yolu var dikkat edin. Note 9 note 8 pro gibi eski cihazlarda işe yarıyordu geçmişte.

Oyla:

Strafil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note11pro
Konular
6
Mtk eski cihazlar için yetkili hesabı atlamak konuları vardı. Bu cihazlarda işe yararmı bilemem tabi denemek gerek. Ama cihazınız emi okumayı keserse çöp e kadar yolu var dikkat edin. Note 9 note 8 pro gibi eski cihazlarda işe yarıyordu geçmişte.
hocam xda da dediginiz gibi bir yetkili hesap atlatarak kurtarmayı anlatan rehber vardı denedim suan fastboot recovery girebiliyorum

Oyla:

B0BbQz5xCL4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
umut
Cihazım
redmi not10s
Konular
1
valla dün gece benzer birşey yaşadım şu anda birşeyleri düzelttim gibi ama telefon kendini unuttu telefonda ne imei gözüküyor ne seri numara. normalde benim yaptığımda bir sıkıntı çıkmaması lazım ama ben üstüne bide bootloader kilidi kaldırdım büyük ihtimalle ondan hata verdi neyse ben teker teker anlatayım.

ilk başta bir driver indirmen gerekli ama hiçbir installer çalışmıyor o yüzden şu toolu indir bu otomatik indirecek düzgün bir şekilde ardından bilgisayarı yeniden başlat telefonun orjinal romunu indireceksin sonrasında şu linkden gerekli uygulamaları indir bunu bi klasöre çıkar ilk önce mediatek bypass rev 4 uygulamasını aç ve bypass tuşuna bas telefonu kabloyla bağla ve ses kısma ve güç tuşuna basılı tut başarılı bir şekilde bağlanırsa baya bi yezı gelcek asıl önemli yazı tamamı yeşil olan protection disabled yazısı o gelirse iyi ardından sp flash toolu aç orda download agent kısmı var choose basdığında dosya seçme yeri gelecek bir dosya adı zaten yazılı olacak aça basdığında otomatik seçmiş olacak sonra authentication kısmına da aynısını yap scatter loading file kısmına da orjinal romun olduğu klasöre gel orada images olacak oraya gir orada mt ile başlayan bir txt dosyası olacak onu seç ve download tuşuna bas tamamlandığında azimle ses kısma ve güç tuşuna basılı tut yapınca fastboot gelmesi lazım. 1 dk falan bekledin ama gelmedi mi bu sefer ses kısma ve açma tuşuna basılı tutup diğer işlemleri yap bazen download dedikten sonra hata verebilir orada hata veren img daosyasının adı yazacak onu aşağıdan bul tikini kaldır olur.

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Yukarıdaki işlem olmasa bunu dene MTK cihazlar için bu, sitedeki yazılım note 12s için indirip yapmayın kendi telefonun romunu indirip yapın.

Note 12s cihazı bununla çok defa brickten kurtardım.

Oyla:
Üst Alt