Yardım Telefona imei attırdım bootloader açılmış zararı olur mu?

orcunn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R.
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
poco x3 nfc
Telefon Modeli
12.5.4
Bootloader Kilidi
Açık
İyi geceler bootloader nedir zararı var mı ben pek telefonu kullanmam whatsapp instagram eski kafayımdır alo dese yeter derim çok özellik eklemeyi sevmiyorum uyg. kalabalıklığı nedir bootloader

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İyi geceler bootloader nedir zararı var mı ben pek telefonu kullanmam whatsapp instagram eski kafayımdır alo dese yeter derim çok özellik eklemeyi sevmiyorum uyg. kalabalıklığı nedir bootloader
bootloader kilidi nedir diye sorarsanız fabrikada yüklenen yazılımın zarar görmemesi ve belirli klasörleri kilitleme işlemi diyebiliriz bootloader açılmadan bazı bölümlere ulaşılsa bile silme degiştirme işlemi yapılmıyor cihazınızda root yoksa "menüde magisk adında bir uygulama yoksa" sizin için sorun teşkil etmez hatta ilerleyen zamanda yazılımsal bir sorun cıkarsa daha kolay halledilebilir

Oyla:

SELPAZE

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Booatloader kilidinin açıksa resmi olmayan yetkisiz yazılım yükleyebilirsiniz.
Kapalı olsa Fabrikanın uygun gördüğü yazılımları yüklersin veya hiç yukleyemezsin

Oyla:

orcunn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R.
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi nedir diye sorarsanız fabrikada yüklenen yazılımın zarar görmemesi ve belirli klasörleri kilitleme işlemi diyebiliriz bootloader açılmadan bazı bölümlere ulaşılsa bile silme degiştirme işlemi yapılmıyor cihazınızda root yoksa "menüde magisk adında bir uygulama yoksa" sizin için sorun teşkil etmez hatta ilerleyen zamanda yazılımsal bir sorun cıkarsa daha kolay halledilebilir
dediğiniz uygulama yok hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Booatloader kilidinin açıksa resmi olmayan yetkisiz yazılım yükleyebilirsiniz.
Kapalı olsa Fabrikanın uygun gördüğü yazılımları yüklersin veya hiç yukleyemezsin
sağolun hocam

Oyla:
Üst Alt