Çözüldü Telefona hiç bir şekilde rom yükleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammetbdls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Forumdaki bir kaç konudan da yararlanarak redmi note 10s cihazıma imei attım ve çift hat imeilerimi düzeltmeyi başardım. Eng rom yüklemiştim ve kontrol ettiğimde çalışıyordu. Tekrardan twrp'ye giriş yaptım. Wipe kısmından tüm verielri temizledim ve bilgisayara taktığımda telefon hafızası bilgisayarda görünmüyordu fakat twrp'de görünüyor. İçinde rom dosyasını atıp kuramadım. Bende hafıza kartı takıp rom dosyasını telefon hafızasına kopyaladım twrp yardımı ile ve kurdum orjinal rom dosyasını. Hata vermeden kurulum tamamlanıyor. Telefonu kapatıp açtığımda tekrar recovery twrp ekranıan atıyor. Mi Flash Tool ile yine farklı sürüm rom yükledim ve yine hata vermeden yüklendi. Telefon açıldığında içi yine bomboş. Hiç bir şekilde veri kaydedilmiyor telefona. Twrp ile wipe kısmında normalde system olur o kısımda yok wipe seçeneğinde. Sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz rica etsem?

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Rom yükleme işleminden sonra TWRP içerisinden format data yapıp yeniden başlatın cihazı.

muhammetbdls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom yükleme işleminden sonra TWRP içerisinden format data yapıp yeniden başlatın cihazı.
Denedim hocam rom yüklense dahi zaten telefon hafızası boş görünüyor. Acaba çift imei uyguladığımdan mı oldu bu durum?

Ek olarak cihaz BL olarak kilitlendi.

muhammetbdls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Ekleme: Ne yaptıysam olmadı. BL kilitlenmişti açtım onu. Eski ENG rom kurunca açılıyor telefon imeillerde sıkıntı yok aktif çalışıyor hepsi. Tek imeiye döndüm ve kurulum yaptım yine olmuyor sadece ENG romu kabul ediyor şuanda. Diğer romları twrp ile flashlayınca /persist ve /vbmeta hataları vermeye başladı twrp'de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme: Son versiyon global romu bilgisyar ile Flash Loader ile yükledim hatasız bu defa da telefon MIUI ekranında kaldı. :(

Son düzenleme:

muhammetbdls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Çözüm: Flash Loader ile global rom yükledikten sonra MIUI ekranında kalıyordu ve bunun çözümünüde "Güvenli Modda" başlatarak kurulum adımlarına geçebildim. Kurulumdan sonra telefonu normal modda açınca hatasız gayet stabil çalıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt