telefona gapps kurudm klavye açılmıyor
eray235 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım eray Cihazım redmi note 9s Yaş 25 Konum yok Katılım 16 Ekim 2023 Konular 6 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Ekim 2023 #1 telefona gapps kurudm klavye açılmıyor
birGaripYolcu Düşündüğün gibi yaşarsın. Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Erdal Cihazım Xiaomi Meslek Mak.Tekn. Yaş 40 Konum İstanbul Katılım 17 Ağustos 2021 Konular 20 Mesajlar 701 Çözümler 3 Tepkime puanı 643 Puanları 108 30 Ekim 2023 #2 Yeniden başlattığınızda düzelmezse gapps sonrası hatalar oluşabiliyor twrp den yes yaparak format öneririm
Yeniden başlattığınızda düzelmezse gapps sonrası hatalar oluşabiliyor twrp den yes yaparak format öneririm
Ü Üye silindi 265308 Guest 30 Ekim 2023 #3 eray235' Alıntı: telefona gapps kurudm klavye açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Merhabalar.Eger full sürüm kurduysaniz gboard değişmiştir olay storeden ses ile klavye indirin
eray235' Alıntı: telefona gapps kurudm klavye açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Merhabalar.Eger full sürüm kurduysaniz gboard değişmiştir olay storeden ses ile klavye indirin
eray235 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım eray Cihazım redmi note 9s Yaş 25 Konum yok Katılım 16 Ekim 2023 Konular 6 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 birGaripYolcu' Alıntı: Yeniden başlattığınızda düzelmezse gapps sonrası hatalar oluşabiliyor twrp den yes yaparak format öneririm Genişletmek için tıkla ... ole yapınca rom gidermi
birGaripYolcu' Alıntı: Yeniden başlattığınızda düzelmezse gapps sonrası hatalar oluşabiliyor twrp den yes yaparak format öneririm Genişletmek için tıkla ... ole yapınca rom gidermi
birGaripYolcu Düşündüğün gibi yaşarsın. Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Erdal Cihazım Xiaomi Meslek Mak.Tekn. Yaş 40 Konum İstanbul Katılım 17 Ağustos 2021 Konular 20 Mesajlar 701 Çözümler 3 Tepkime puanı 643 Puanları 108 30 Ekim 2023 #5 Rom gitmez, en son yüklediğiniz roma yeniden kurulum yaparsınız
eray235 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım eray Cihazım redmi note 9s Yaş 25 Konum yok Katılım 16 Ekim 2023 Konular 6 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 birGaripYolcu' Alıntı: Rom gitmez, en son yüklediğiniz roma yeniden kurulum yaparsınız Genişletmek için tıkla ... eyw oldu saatlerdir ugrasıyodum
birGaripYolcu' Alıntı: Rom gitmez, en son yüklediğiniz roma yeniden kurulum yaparsınız Genişletmek için tıkla ... eyw oldu saatlerdir ugrasıyodum