Sohbet Telefona Bağlı Ping Sorunu

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Mi 8 lite telefonumda ping sorunu yaşıyorum. Lg g4ten geçtim bu telefona g4te böyle bir sorun yaşamıyordum. Hattım Türk Telekom. Hattımdan ötürü olduğunu dusundum arkadasimin turk telekom hattiyla degistirip kullandim benim hattimla ayni oyunda arkadasimda ping olmazken bende yine oldu. Mobil veriden bahsediyorum bu arada wifide sorun yok. Bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

GözAtmayaGeldim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Mi 8 lite telefonumda ping sorunu yaşıyorum. Lg g4ten geçtim bu telefona g4te böyle bir sorun yaşamıyordum. Hattım Türk Telekom. Hattımdan ötürü olduğunu dusundum arkadasimin turk telekom hattiyla degistirip kullandim benim hattimla ayni oyunda arkadasimda ping olmazken bende yine oldu. Mobil veriden bahsediyorum bu arada wifide sorun yok. Bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Hocam zaten başlıkta belirtmişsin telefona bağlı diye :) rom yüklemenin ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama en iyisi gelecek güncellemerle düzelmesini beklemek, tabi yazılımsal ise bu sorun. Donanımsal ise yapacak bir şey yok. 3.Parti uygulamarla geçici de olsa gözle görülür derecede pingini düşürebilirsin. Tavsiyem NetBlocker ya da NetOptimizer. İyi forumlar

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt