Soru Telefon yedekleme ve batarya

Cihanozbek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Daha önce ios kullanıyordum o yüzden biraz yabancılık çekiyorum bazı şeylerde. Mi8 telefonuma format atmayı düşünüyorum o yüzden yedeklemek için program vs. Var mı?

Ayrıca tecrübeli arkadaşlardan ricam şuan ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum daha yüksek olanlar varmış gördüğüm kadarıyla bunun için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Arkadaşlar merhaba. Daha önce ios kullanıyordum o yüzden biraz yabancılık çekiyorum bazı şeylerde. Mi8 telefonuma format atmayı düşünüyorum o yüzden yedeklemek için program vs. Var mı?

Ayrıca tecrübeli arkadaşlardan ricam şuan ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum daha yüksek olanlar varmış gördüğüm kadarıyla bunun için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Hocam mi cloud hesab açıp yedekleme yaptıysan eğer. Rehber, resimler, girdiğin tüm wifi ler, mesajlar, arama kayıtları yedeklenir. Format attikdan sonra yedekten geri yükleyebilirsiniz. Diğer türlü yedekleme programları Root istiyor

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23

Pil ucun guc tasarrufu acip kullanabilirsin ekran surende artis olacaktir

Oyla:
Üst Alt