Yardım Telefon TWRP Moda Giriyor

M3rtaydn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhabalar, Telefonu yaklaşık 5 ay önce imei repair yaptım rom değiştirdim. Düzgün bir şekilde kullanabiliyordum fakat telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak istedim ama ayarlardan değilde twrp menüsünden yapılacağı yazıyordu denediğimde hiç bir şekilde sıfırlama olmadı. Bende imei repair yaptıktan sonra yüklediğim rom'u tekrardan yükledim ama telefon bir kez bootloopa giriyor daha sonrasında twrp ekranına atıyor. rica etsem yardımcı olurmusunuz.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Merhabalar, Telefonu yaklaşık 5 ay önce imei repair yaptım rom değiştirdim. Düzgün bir şekilde kullanabiliyordum fakat telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak istedim ama ayarlardan değilde twrp menüsünden yapılacağı yazıyordu denediğimde hiç bir şekilde sıfırlama olmadı. Bende imei repair yaptıktan sonra yüklediğim rom'u tekrardan yükledim ama telefon bir kez bootloopa giriyor daha sonrasında twrp ekranına atıyor. rica etsem yardımcı olurmusunuz.
Temiz kurulumla yapmanızı tavsiye ederim fakat bütün bilgiler silinecektir.

Twrp den gelişmiş temizlik seçeneğinden format data seçip yes yazın, geri gelip yeniden başlattan recovery modda başlatın. Bağla seçeneğinden mtp etkinleştir deyip pc ye bağlayın ve romu twrp klasörü içine atın yükle deyip romu kurun hocam. Eu rom tavsiye ederim bu arada.

M3rtaydn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format data yaptığım zaman başarısız diyor. şuanda telefon bilgisayarıma bağlı sd card görünüyor Eu rom indirdim ve sd card içerisine attım

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
farklı bir twrp kurup deneyin hocam bu konuya bir bakın

M3rtaydn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Dediğiniz gibi farklı bir twrp kurdum içeriği sildim rom yüklendi fakat açılış ekranında MIUI yazısında kaldı

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam sanırım eksik bir şey var bir şeyi yanlış yapıyorsunuz ya da yüklediğiniz rom dosyası bozuk kontrol ettiniz mi sorunsuz olduğunu rom dosyasının?

M3rtaydn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
EU rom yüklemeye çalışıyorum birde şöyle bir durum daha var rom'u yükledikten hemen sonra twrp yükleme ekranında kırmızı yazılar çıkıyor bunun sebebi nedir bilmiyorum sanırım sorun oradan kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birşey yüklemeye çalışırken böyle hatalar geliyor

Ekli dosyalar

• 1613952678291..jpg
    1613952678291..jpg
    2 MB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
EU rom yüklemeye çalışıyorum birde şöyle bir durum daha var rom'u yükledikten hemen sonra twrp yükleme ekranında kırmızı yazılar çıkıyor bunun sebebi nedir bilmiyorum sanırım sorun oradan kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birşey yüklemeye çalışırken böyle hatalar geliyor
Android 11 romu İndirdiniz Sanırım.
Android 11 uyumlu twrp yi flaşlayın ve öyle rom kurulumunu yapın

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
format data yaptığım zaman başarısız diyor. şuanda telefon bilgisayarıma bağlı sd card görünüyor Eu rom indirdim ve sd card içerisine attım
redmi note 8 cihaza developer rom (beta) yüklediğimde olmuştu. ne yaptımsa kurtaramadım. çözüm olarak cihaza mi flash tool üzerinden global fastboot rom yükledim. (tüm bilgiler ve imei gitti). sonrasında twrp yükleme ve diğer işlemleri yapınca telefonu kullanabilmiştim. forumdaki başka önerileri denedikten sonra çözüm bulamazsanız deneyebilirsiniz. (sorumluluk size ait)

Üst Alt