- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mi5 64 Gb
- Konular
- 2
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım yakın bir zamanda Çin'e gidecek ve ondan telefon getirmesini rica edeceğim.
Aslında uzun zamandır hayallerimi süsleyen bir telefon var o da tabii ki Mi5. Şimdiden hakkında epey bir araştırma da yaptım sayılır. Hatta foruma da bu yüzden üye oldum.
Sizin de bildiğiniz üzere yakın zamanda piyasaya çıkmış ya da çıkmak üzere olan 2 telefon daha var. Bunlar da LeEco Le Max 2 ve Lenovo Zuk Z2. Bu iki telefon beni Mi5 tercihimde ikilemde bıraktı. Arkadaşa vermek üzere şöyle bir tercih sırası yaptım ve siz de değerli görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden görüş belirten herkese teşekkürler...
1- Xiaomi Mi5 4 Gb Ram 128 Gb Rom Siyah
2- Lenovo Zuk Z2 6 Gb Ram 128 Gb Rom
3- LeEco Le Max 2 6 Gb Ram 64 Gb Rom
4- LeEco Le Max 2 4 Gb Ram 32 Gb Rom
5- Xiaomi Mi5 3 Gb Ram 64 Gb Rom
6- Lenovo Zuk Z2 4 Gb Ram 64 Gb Rom
Aslında uzun zamandır hayallerimi süsleyen bir telefon var o da tabii ki Mi5. Şimdiden hakkında epey bir araştırma da yaptım sayılır. Hatta foruma da bu yüzden üye oldum.
Sizin de bildiğiniz üzere yakın zamanda piyasaya çıkmış ya da çıkmak üzere olan 2 telefon daha var. Bunlar da LeEco Le Max 2 ve Lenovo Zuk Z2. Bu iki telefon beni Mi5 tercihimde ikilemde bıraktı. Arkadaşa vermek üzere şöyle bir tercih sırası yaptım ve siz de değerli görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden görüş belirten herkese teşekkürler...
1- Xiaomi Mi5 4 Gb Ram 128 Gb Rom Siyah
2- Lenovo Zuk Z2 6 Gb Ram 128 Gb Rom
3- LeEco Le Max 2 6 Gb Ram 64 Gb Rom
4- LeEco Le Max 2 4 Gb Ram 32 Gb Rom
5- Xiaomi Mi5 3 Gb Ram 64 Gb Rom
6- Lenovo Zuk Z2 4 Gb Ram 64 Gb Rom