Telefon tercihi

rexothek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
Mi5 64 Gb
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım yakın bir zamanda Çin'e gidecek ve ondan telefon getirmesini rica edeceğim.
Aslında uzun zamandır hayallerimi süsleyen bir telefon var o da tabii ki Mi5. Şimdiden hakkında epey bir araştırma da yaptım sayılır. Hatta foruma da bu yüzden üye oldum.
Sizin de bildiğiniz üzere yakın zamanda piyasaya çıkmış ya da çıkmak üzere olan 2 telefon daha var. Bunlar da LeEco Le Max 2 ve Lenovo Zuk Z2. Bu iki telefon beni Mi5 tercihimde ikilemde bıraktı. Arkadaşa vermek üzere şöyle bir tercih sırası yaptım ve siz de değerli görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden görüş belirten herkese teşekkürler...

1- Xiaomi Mi5 4 Gb Ram 128 Gb Rom Siyah
2- Lenovo Zuk Z2 6 Gb Ram 128 Gb Rom
3- LeEco Le Max 2 6 Gb Ram 64 Gb Rom
4- LeEco Le Max 2 4 Gb Ram 32 Gb Rom
5- Xiaomi Mi5 3 Gb Ram 64 Gb Rom
6- Lenovo Zuk Z2 4 Gb Ram 64 Gb Rom

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bence sıralama son derece güzel olmuş belki 64gb mi5 biraz daha üst sıraya alınabilir ancak arkadaşınızın 1. sıradaki 128gb siyah Mi5'i bulması oldukça zor olacaktır...

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Biraz daha beklenip OnePlus 3 alınabilir ama sanırım o kadar beklenecek zaman yok.

Listedeki telefonlara baktığımızda donanım olarak hemen hemen aynı telefonlar. Burada sizin tercihlerinizin ne olduğunu bilmek gerekiyor. Telefondan beklentiniz ne, tasarımı, yazılımı nasıl olmalı? Lenovo ZUK Z2 Super Amoled ekranıyla bence diğerlerinden çok daha ön plana çıkıyor. Tasarım olarak da Mi5 daha iyi. Tüm bunlara rağmen bekleyecek zamanım olsa OnePlus 3 alırım kesinlikle.

Üst Alt