Sohbet Telefon tavsiyesi

Atillakaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla Kaan
Cihazım
Poco X5 pro
Konular
12
Arkadaşlar 18k-19k fiyata kadar bir telefon almak istiyorum 12 lite ve 13 lite arasinda kaldım bunlardan biri mi yoksa başka bişey mi almalıyım marka sorun değil sadece Samsung almam oyun oynuyorum ve hafızası 128 GB veya üstü olmak zorunda ayrıca işlemcisi güçlü olmalı ve optimizasyonu iyi olmalı Aod ve mümkünse baya rahat olduğu için ekran içi parmak izi olsun ama yoksa yan parmak izide olur başka biseye ihtiyacim yok bilen birisi yardım ederse sevinirim

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Arkadaşlar 18k-19k fiyata kadar bir telefon almak istiyorum 12 lite ve 13 lite arasinda kaldım bunlardan biri mi yoksa başka bişey mi almalıyım marka sorun değil sadece Samsung almam oyun oynuyorum ve hafızası 128 GB veya üstü olmak zorunda ayrıca işlemcisi güçlü olmalı ve optimizasyonu iyi olmalı Aod ve mümkünse baya rahat olduğu için ekran içi parmak izi olsun ama yoksa yan parmak izide olur başka biseye ihtiyacim yok bilen birisi yardım ederse sevinirim
Sanırım Yurtiçi cihaz almak istiyorsunuz. Mi12T yazdığınız iki cihazdan da iyi. Oyun açısından üzeceğini sanmıyorum.

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Mi 13 lite çok kişi tavsiye etmiyor lite olan herşey sıkıntılı bende de mi 9 lite var

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Hocam Red mi Note 10 Pro Tavsiye edebilirim.
Call Of Duty Mobile oynuyoruz ve clan birlik ailedeki kullanıcıların yarısından çoğu bu cihazı kullanıyorlar ve memnunlar.

Mehmet414

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
16
Bende eşime alacağım. Oyun oynamaz. Kamerasi, bataryasi iyi olsun ve uzun süre dayansın yeter. Ne önerirsiniz ? Yurtdışı düşünüyorum. 11t pro nasıl bir cihaz ?

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Bende eşime alacağım. Oyun oynamaz. Kamerasi, bataryasi iyi olsun ve uzun süre dayansın yeter. Ne önerirsiniz ? Yurtdışı düşünüyorum. 11t pro nasıl bir cihaz ?
Üzerine biraz daha ekleyip Redmi K60 almanızı tavsiye ederim.

Mehmet414

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
16
Üzerine biraz daha ekleyip Redmi K60 almanızı tavsiye ederim.
Geç dönüş yaptım k.bkma. bu daha iyi değil mi? Kamera 64mp yazıyor? Birde global modeli var mı bunun yanı o daha iyi diyorlar hep. Modellerden anlamam pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10bin TL ye kadar yurt dışı cihaz önerilerinizi yazar mısınız aklımda bulunsun. Eşime alacağım oyun oynamaz. Öncelik Kamerasi bataryasi iyi olsun. Birde direnç ile repair duymaya başladım bu zararlı birşey mi ?

Son düzenleme:
Üst Alt