- Adım
- mertberat
- Cihazım
- xiaomi poco x3
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 14.0.3
- Telefon Modeli
- Mi 10t
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Selam herkese dün akşam telefon takası yaptım ve baya inceledim bir şeyi yok gibi gözüküyordu kameraları falanda kontrol ettim on kamera bulanık gibi geldi ama akşamdir diye dedim sonra metrobüsle dönerken eve telefonun ekranının üst kısmının yapışkani cikmis ekran hafif kalkmış ondan dolayı on kameram bulanikmis hemen videosunu çekip yolladım karşı tarafa kendisi bende böyle değildi falan diye geçiştirdi ama telefonu ne kullandım eve gidene kadar ne de yere düşürdüm zaten kamera orda bulanikti içine toz kaçmışti bariz ortada kendisine takas geri tekrar yapalım dedim ve kendisi kabul etmiyor kesinlikle seni polise vereceğim dedim istediğin yere ver haklıyım diyor yarın şikayetçi olacagim kendisinden çünkü ekran çokta kalkmamış görülmesi zor ben telefonun her köşesine baktım ama evde rastgele bakarken farklı açıdan gözüktü orası neyse kendisinden şikayetçi olsam telefonumu geri alabilir miyim sizce kendisine kaç kere hemen gelip alayım dememe rağmen cihazı vermiyor başka şans birakmadi ve arkadaşlarımla gittim kendisi bana eğer bir şey olursa yaz dedi ama kendisi yan ciziyor şuan