Yardım Telefon Sürekli Veri Kullanımı Yapıyor.

emresycn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Soycan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
TCDD Tekniker
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Mi5 Prime

Fotoğrafta da göründüğü gibi sürekli arka planda bir veri alışverişinde bulunuyor. Bununda bataryayı hızlı tüketebileceğine inanıyorum. Aralıksız veriyi kullanan uygulamanın ne olduğunu nereden öğrenebilirim arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Xiaomi Mi5 Prime

Fotoğrafta da göründüğü gibi sürekli arka planda bir veri alışverişinde bulunuyor. Bununda bataryayı hızlı tüketebileceğine inanıyorum. Aralıksız veriyi kullanan uygulamanın ne olduğunu nereden öğrenebilirim arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Bana normal gibi geldi. Google uygulamaları, e-posta,mi hesabı, Xiaomi Framework vs.. arka planda bilgi alma ve gönderme işlemi yapıyor olabilir.

Güvenlik Uygulaması > Veri Kullanımı
Bölümünden kullanan uygulamaları ve uygulama veri kısıtlamalarını yapabilirsiniz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Xiaomi Mi5 Prime

Arkadaşımız anlatmış. Ben de daha önce resimli anlatımını yapmıştım, forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt