Yardım Telefon sürekli kendisini yeniden başlatıyor

sametfurkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
A2 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11
Telefon Modeli
a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
a2 lite kullanıyorum. android 10'dan sonra kasmaya başlayınca 9'a düşürmek istedim miflash,miunlock vs android9 dosyaları falan hazırladım xiaomitools sitesinden bootloader acmaya bakıyordum. geliştirici seceneklerden OEM'yi açtım, bana yeniden baslat dedi. Ne olduysa burda oldu. Telefon sürekli kendini yeniden baslatmaya basladı. Sim kartı cıkarınca acılıyor sıfır sıkıntı calısıyor. takınca klavye gelmiyor alttaki 3 dokunmatik tuş çalışmıyor. Nasıl bi cözüm önerirsiniz? telefondan cok anlamam ve mi9t gibi falan değil ayarlar kısmı eski mesela miui kaçı kullanıyorum bilmiyorum ve hala telefonum sim kartı takınca sim kart kilitli diyor ve sürekli kendisini yeniden başlatıyor...

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazı kapatın, kapanmıyorsa güç ve ses yükseltme tuşuna aynı anda basın recovery menü açılacak oradan all wipe seçeneğini ses tuşlarıyla aktif edin ve güç tuşuyla onaylayın işkem tamamlanınca cihazı yeniden başlatın, bu işlem sonucunda cihazdaki tüm veriler silinir, mğmkünse yedek alın.

Oyla:

sametfurkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
A2 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedim bir sonuca varamadım hiçbir şeyi değiştirmedi. o sekilde yeniden baslatmayı denedim format aynı zamanda o ama bişey değişmedi

Oyla:

sametfurkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
A2 Lite
Konular
3
Sorun hala devam ediyor sim kartı takınca telefonu kullanamıyorum :(

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorun hala devam ediyor sim kartı takınca telefonu kullanamıyorum :(
Hocam resimde işaretli olan kısımları seçip wipe işlemini tamamladınız mı? Cihaz sıfırlandıysa önceki yapılandırmanız geçersiz olacağı için sıfırdan temiz kurulum yapmanız gerekmekte. Wipe data/factory reset ve Wipe cache partition seçeneklerinin üzerine gelip format işlemini tamamlayın sorasında reboot system now deyin, cihaz kurulum ekranına geçecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

sametfurkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
A2 Lite
Konular
3
Hocam resimde işaretli olan kısımları seçip wipe işlemini tamamladınız mı? Cihaz sıfırlandıysa önceki yapılandırmanız geçersiz olacağı için sıfırdan temiz kurulum yapmanız gerekmekte. Wipe data/factory reset ve Wipe cache partition seçeneklerinin üzerine gelip format işlemini tamamlayın sorasında reboot system now deyin, cihaz kurulum ekranına geçecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
seceneklerin üstüne gelip format işlemini tamamlayın derken factory resete tıklatıp sonra reboot system now demiştim düzelme olmamıstı / simdi yine yaptım sonra reboot system now dedim sorun düzelmedi. hattı takınca ekranın altında only emergency calls ( sim card is locked ) diyor ve bu bi türlü düzelmiyor, yeniden baslatmaya basladı yine. Telefona sim kart takında kontrolden cıkıyor resmen

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
seceneklerin üstüne gelip format işlemini tamamlayın derken factory resete tıklatıp sonra reboot system now demiştim düzelme olmamıstı / simdi yine yaptım sonra reboot system now dedim sorun düzelmedi. hattı takınca ekranın altında only emergency calls ( sim card is locked ) diyor ve bu bi türlü düzelmiyor, yeniden baslatmaya basladı yine. Telefona sim kart takında kontrolden cıkıyor resmen
Hocam normal şartlarda wipe işlemi yaptığınızda cihaza yeniden kurulum yapmanız gerekir, cihaz sizden yeniden kurulum istemiyorsa wipe işlemi başarısız yada donanımsal bir sorun olabilir. Cihazın garantisi var ise servise gönderin yada Zenex hocam ile özel mesaj yoluyla iletişime geçin, sorununuz çözülsün.

Oyla:
Üst Alt