Yardım Telefon sifirlandi

bzaceeloh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6
Cihazım
Mİ 5
Konular
2
Merhaba
Arkadaslar bende MI 5 var telefon kendi kendine kapanip bisiler yukledi butun hersey sifirlandi asagida ekran goruntusunu cektim bakarmisiniz benim telofana ne yuklenmis cok kotu oldu su an telefon bu mesaji bile zor yazdim resimdeki surumu en son Surumumu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-05-04-19-30-59-974_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-05-04-19-30-59-974_com.android.settings.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 47

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Evet en son sürüm global beta yüklü

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Herhangi bir ayvayı yeme durumu göremedim.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bzaceeloh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6
Cihazım
Mİ 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son surummu bu simdi ne farki var telefonun parmak izi vs hepsi gitti yeniden girdim googleplay face hepsi gitti daha oncedende guncelleme gelmisti bunlar sifirlanmamisti. Simdi hepsi sifirlandi telefonu yeni almis gibi oldu. Bu surum hangisi oluyor zaten android 7 ydi nesi guncellenmis anlamadim

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba
Arkadaslar bende MI 5 var telefon kendi kendine kapanip bisiler yukledi butun hersey sifirlandi asagida ekran goruntusunu cektim bakarmisiniz benim telofana ne yuklenmis cok kotu oldu su an telefon bu mesaji bile zor yazdim resimdeki surumu en son Surumumu?
Lütfen konu başlıklarını düzgün yazalım telefon ayvayı yedi nedir? smirk~~ telefonda global betanin son sürümü yüklü şuan son sürüme guncellemis olabilir cihazı Guncellemeyle telefon sifirlanmaz:)

Oyla:

XiaomiBoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Tercüman
Konular
1
Son surummu bu simdi ne farki var telefonun parmak izi vs hepsi gitti yeniden girdim googleplay face hepsi gitti daha oncedende guncelleme gelmisti bunlar sifirlanmamisti. Simdi hepsi sifirlandi telefonu yeni almis gibi oldu. Bu surum hangisi oluyor zaten android 7 ydi nesi guncellenmis anlamadim

Hocam bundan önceki android sürümünde eğer böyle bir sorunla karşılaşmadıysanız, bir önceki sürümü yükleyiniz. örneğin android 7 değilde android 6 gibi. yazın Google a Mi5 android 6 global rom diye indirin kurun

Oyla:

bzaceeloh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6
Cihazım
Mİ 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon sifirlandi Google play Facebook hepsi parmak izi, kayitli WiFi ler, hepsi sifirlandi hepsini tekrar ayarladim zaten telefon yazilim guncelleme root vs anladigim seyler zaten fakat hicbusekilde hersey sifirlanmamisti bilen varmi miu8 guncellenmis olabilir zaten android 7ydi oncedende. Miu8 nedir miu7den farki nedir

Oyla:

XiaomiBoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Tercüman
Konular
1
Telefon sifirlandi Google play Facebook hepsi parmak izi, kayitli WiFi ler, hepsi sifirlandi hepsini tekrar ayarladim zaten telefon yazilim guncelleme root vs anladigim seyler zaten fakat hicbusekilde hersey sifirlanmamisti bilen varmi miu8 guncellenmis olabilir zaten android 7ydi oncedende. Miu8 nedir miu7den farki nedir

MIUI 7 nin MIUI 8 e göre çok aman aman farkları yok. Görsel olarak ve birkaç sistem iyileştirmesi olarak farkları olduğunu söyleyebilirim. Eğer MIUI 7 de kullanırım derseniz ,( bana göre MIUI7 daha stabil ) yükleyin.

Oyla:
Üst Alt