Telefon Sıfırlandı ve Şifre İstiyor

Asiboyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
6
arkadaşlar tlf mıuı 10 rom yuklendı tlf kapandı açıldı activate this device diye mı hesap ekranına geldi şifreyi doğru yazdığım halde hata veriyor birisi yardım etsin

Asiboyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi vs. bağlı değil mi ? olmazsa şifremi unuttum deyin.
tlf yabancı dil olmuş wifi ekranında tuş takımı açılmıyor sadece mı hesab ekranını açıyor ondada şifreyi doğru girdiğim halde kabul etmiyor

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
tlf yabancı dil olmuş wifi ekranında tuş takımı açılmıyor sadece mı hesab ekranını açıyor ondada şifreyi doğru girdiğim halde kabul etmiyor
İnternete bagli olmadığı için hata veriyor. Hesap ekranının olduğu yere baglanacak olduğun wifi'ın şifresini yaz ve uzerine basılı tutarak kopyala. Sonra geri gelerek wifi'e baglan ve kopyaladigin şifreyi yapıştır hocam. Açılmayan klavyeyi bu şekilde çözmüş olursun.

Oyla:

Asiboyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternete bagli olmadığı için hata veriyor. Hesap ekranının olduğu yere baglanacak olduğun wifi'ın şifresini yaz ve uzerine basılı tutarak kopyala. Sonra geri gelerek wifi'e baglan ve kopyaladigin şifreyi yapıştır hocam. Açılmayan klavyeyi bu şekilde çözmüş olursun.
denedim kardeşim ama olmuyor kopyalamıyor wifi ekranını çok geç açıyor zaten 5 kez üst üste basman lazım ondada kopyalanmıyor

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
denedim kardeşim ama olmuyor kopyalamıyor wifi ekranını çok geç açıyor zaten 5 kez üst üste basman lazım ondada kopyalanmıyor
hattı çıkarıp telefonu yeniden başlatın sonra wifi şifresini girmeyi denermisiniz

Oyla:
Üst Alt