Yardım Telefon Şebekesi Gidiyor

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefonunu babama verdim ve onun hattını taktım. Telefonu ona verdiğimden beri telefonun kendi kendine şebekesi kopuyor ve uçak modunu kapatıp açmadıkça düzelmiyor. Genelde telefonu cebine koyduktan sonra bu sorunu yaşadığını söyledi. Sim yuvasına baktım bir sorun yok gibi duruyor. Uçak modunu kapatıp açınca geldiğine göre sorun muhtemelen yazılımsal. Ne yapabiliriz bu sorun için? Genel bir sorun mu, yaşayan var mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
öncelikle imeilerinizi e-devletten kontrol edin.

Oyla:

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle imeilerinizi e-devletten kontrol edin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ilk IMEI'de sorun yok ama ikincisinde böyle çıktı. Bu nasıl mümkün olabilir? Bunu nasıl düzeltebilirim. Telefonu sıfır aldık ve kimseye vermedik.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ilk IMEI'de sorun yok ama ikincisinde böyle çıktı. Bu nasıl mümkün olabilir? Bunu nasıl düzeltebilirim. Telefonu sıfır aldık ve kimseye vermedik.
bu ülkede faturalı cihazlar bile klona düşebiliyor malesef.. Şebee sorununuz bundan kaynaklanıyor. Çift hat yeniden repair yapılır. 1 tanesi yeniden kullanılır diğeri değiştirilir..

Oyla:

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
bu ülkede faturalı cihazlar bile klona düşebiliyor malesef.. Şebee sorununuz bundan kaynaklanıyor. Çift hat yeniden repair yapılır. 1 tanesi yeniden kullanılır diğeri değiştirilir..
Bir şey soracağım şimdi kullandığım eski model LG K10 bir cihaz var. onun IMEI'sini kontrol ettiğimde onunda kopyalandığı yazıyor. ama herhangi bir şebeke sıkıntısı çekmiyorum o telefonda. Bu nasıl mümkün olabilir? Bizim cihazlara sızan birisi mi var ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bir şey soracağım şimdi kullandığım eski model LG K10 bir cihaz var. onun IMEI'sini kontrol ettiğimde onunda kopyalandığı yazıyor. ama herhangi bir şebeke sıkıntısı çekmiyorum o telefonda. Bu nasıl mümkün olabilir? Bizim cihazlara sızan birisi mi var ?
Sızma olayını bilemem ama bir süre sonra 3 operatörde kapatacağı kesin :)

Oyla:

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Sızma olayını bilemem ama bir süre sonra 3 operatörde kapatacağı kesin :)
Kapatacak derken ne dediniz anlamadım. Herhangi bir IMEI mesajı gelmedi bana kapanacağına dair. Benim şuan ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Telefonun garantisi bitmiş durumda.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kapatacak derken ne dediniz anlamadım. Herhangi bir IMEI mesajı gelmedi bana kapanacağına dair. Benim şuan ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Telefonun garantisi bitmiş durumda.
çözümü üst mesajda yazdım zaten imei repair yaptıracaksınız. sms gelmiştir de siz dikkat etmemişsinizdir. Kişiye özel uygulama yok btk da herkese gönderir. görüşmeye kapatılacak o cihaz nihayetinde.

Oyla:

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
çözümü üst mesajda yazdım zaten imei repair yaptıracaksınız. sms gelmiştir de siz dikkat etmemişsinizdir. Kişiye özel uygulama yok btk da herkese gönderir. görüşmeye kapatılacak o cihaz nihayetinde.
Mesajın gelmediğine yüzde yüz eminim. Az önce yazdığım gibi eski bir LG cihazında IMEI'si gitmiş ona da mesaj gelmedi. İkisinde de mesajı kaçırmak tesadüf olamaz herhalde. Ben ne yapmam gerek derken yazılımsal olarak sormuyorum. Bu durumda başıma bir iş gelir mi? Bu IMEI'ler nasıl çalınmış olabilir? Lütfen detaylı bilgi verir misiniz?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Lütfen cevabı olmayan sorular sormayın biz nereden bilebiliriz nasıl kopyalanmış? Ben yapmadım sadece ona eminim :) sms gelip gelmemesine çok takılmayın zaten. 'sms göndermediniz hatttımı kapatamazsınız' gibi bir işlem, başvuruda söz konusu değil. Çözüm belli repair yapılması gerekiyor..

Oyla:
Üst Alt